Coaching/mentoring

Jeg beskæftiger mig meget med emnet "Selvkærlighed" - at lære at elske dig selv; stå ved den, du er. At tro på dig selv. At leve fra dit hjerte og din egen sandhed.

Et menneske, der lever i harmoni med sig selv, udstråler en helt særlig energi, og ENERGI er netop også noget, jeg beskæftiger mig rigtig meget med, når jeg arbejder med mennesker. Din energi skaber dit liv, og ønsker du et liv i glæde, flow & balance, må din energi matche dit ønske. Og kun DU ved, hvad der er sandt for DIG, og er den der kan skabe de ændringer, du ønsker i dit liv.

Herudover arbejder jeg meget med "Tankens Kraft" - at ændre dine tankemønstre, så du kan skabe nye, positive og støttende tankemønstre for dig selv.

Mange kommer langt væk fra hjertets sandhed - det autentiske jeg - i livets hastværk på at nå frem; blive accepteret/anerkendt/værdsat; følge normen og andres forventninger.......og så er der ikke noget at sige til, at vi nogle gange glemmer, hvem vi selv er, og hvad vi ønsker os her i livet på forskellige områder.

Jeg støtter dig til at komme "hjem" til dig selv igen - få kontakt med dit hjerte - så du kan begynde at bevæge dig i retninger, der føles sande for DIG.

Sessioner foregår pr. telefon/SKYPE/Facetime og kan både foregå i dag- og aftentimerne alt efter, hvad der passer ind i dit liv.

Vi er alle forskellige og nogle mennesker udtrykker sig bedre på skrift, så hvis det føles mere trygt og sandt for dig at skrive, så kan korrespondancen (session) også sagtens foregå pr skrift/email.

Kontakt mig for yderligere information om dine ønsker, muligheder, priser mm. på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com :-)

Kærligst Gitte