Jeg beskæftiger mig meget med emnet "Selvkærlighed" - at lære at elske dig selv; stå ved den, du er. At tro på dig selv. At leve fra dit hjerte og din egen sandhed.

Et menneske, der lever i harmoni med sig selv, udstråler en helt særlig energi, og ENERGI er netop også noget, jeg beskæftiger mig rigtig meget med, når jeg arbejder med mennesker. Din energi skaber dit liv, og ønsker du et liv i glæde, flow & balance, må din energi matche dit ønske.

Herudover arbejder jeg meget med "Tankens Kraft" - at ændre dine tankemønstre.

Mange kommer langt væk fra hjertets sandhed - det autentiske jeg - i livets hastværk på at nå frem; blive accepteret/anerkendt/værdsat; følge normen og andres forventninger.......og så er der ikke noget at sige til, at vi nogle gange glemmer, hvem vi selv er, og hvad vi ønsker os her i livet på forskellige områder.

Jeg støtter dig til at komme "hjem" til dig selv igen - få kontakt med dit hjerte - så du kan begynde at bevæge dig i retninger, der føles sande for dig.

Sessioner foregår pr. telefon/SKYPE/Facetime eller hos mig i Nr. Alslev.

Prisen for én session á 1 times varighed er 750,-kr. inkl moms.

Sessioner kan både foregå i dag- og aftentimerne alt efter, hvad der passer ind i dit liv.

Det er også muligt med andre former for sessioner - måske har du mere lyst til, at jeg kommer hjem til dig (afhænger af afstanden), eller at sessionen foregår som "Walk & Talk" et dejligt sted i naturen, eller måske føler du behov for at få lavet et personligt forløb med flere sessioner over en periode, så er det absolut også muligt. Kontakt mig da for yderligere information og priser.

Kontakt mig på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com og fortæl mig lidt om dig, din situation og hvad du har brug for :-)

Kærligst Gitte