Male-kursus for enkeltpersoner

Ønsker du inspiration til selv at komme i gang med at skabe din egen kunst ?

Eller måske er du allerede i gang, men vil bare gerne have lidt ny inspiration.

Så har du mulighed for at komme på male-kursus hos mig i Præstø, hvor jeg vil vise dig nogle af mine teknikker, jeg bruger, når jeg skaber min egen kunst, og hvilke forskellige redskaber, jeg bruger.

Giv dig selv en fridag med DIG i centrum med henblik på at gøre mere plads til DIG og din kreativitet fremover ~ kom på malekursus hos mig, hvor du kun skal tænke på at medbringe dig selv og en madpakke til dagen ~ jeg sørger for ALLE materialer og god stemning i skønne landlige omgivelser.

Du kan også bruge kurset som en måde at slippe dig selv fri på ~ mange mennesker er styret af kontrol og manglende mod til at kaste sig ud i nye ting ~ bange for at vise dele af sig selv. Men det føles enormt dejligt at lade sit indre barn komme ud og lege, som man gør, når man feks maler. Det er ikke sikkert, du ønsker at blive en kunstner, der sælger billeder, men du kan bruge det i din egen udviklingsproces ~ til at sætte dig selv fri, lytte til dit indre barn, LEGE og slippe kontrollen. Så det at tage på malekursus er lige så meget en læringsproces til bare at komme ud af komfortzonen og gøre noget nyt og anderledes.

Vi arbejder som udgangspunkt fra kl. 10 -15. Er der et tidsrum, der passer dig bedre, så lad mig høre fra dig :-)

Er I flere, der gerne vil på kursus sammen, kan det også sagtens lade sig gøre. Også hvis I ønsker færre timer og bare et par timers fælles hygge. Kontakt mig og vi finder ud af et specielt arrangement/tilbud til jer.

Farverige & glade hilsner fra Gitte