Livsvejledning/Coaching

Livsvejledning/Coaching kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du ønsker indenfor forskellige områder af dit liv. Det støtter dig til at skabe klarhed omkring dine ønsker i livet; med at sætte mål/intentioner og bevæge dig fremad mod det, du ønsker. Du får redskaber til, hvordan du kan ændre de gamle mønstre og overbevisninger, du måtte have, så du kan skabe forandringer i dit liv.

Jeg beskæftiger mig meget med emnet 'Selvkærlighed' - at lære at elske dig selv, stå ved den du er. At tro på dig selv. At leve fra dit hjerte og din egen sandhed. Et menneske der elsker sig selv, udstråler en helt særlig energi, og ENERGI er netop også noget, jeg beskæftiger mig rigtig meget med, når jeg arbejder med mennesker. Din energi skaber dit liv, og ønsker du et liv i glæde, flow & balance, må din energi matche dit ønske. Herudover Tankens Kraft - at ændre på dine tankemønstre.

Mange kommer langt væk fra hjertets sandhed ~ det autentiske jeg ~ i livets hastværk på at nå frem; blive accepteret/anerkendt/værdsat; følge normen, andres forventninger.......og så er der ikke noget at sige til, at vi nogle gange glemmer, hvem vi selv er, og hvad vi ønsker os her i livet på forskellige områder. 

Jeg støtter dig til at komme 'hjem' til dig selv igen ~ få kontakt med dit hjerte ~ så du kan begynde at bevæge dig i retninger, der føles sande for dig. 

Sessioner foregår hos mig i Præstø eller pr. telefon/SKYPE. 

Ønsker du en 'Walk & Talk'-session er det absolut også en mulighed. 

Du kan vælge sessioner af forskellig varighed, og ønsker du at få lavet et personligt forløb med flere sessioner over en periode, er det også en mulighed.

Priser og yderligere information kan oplyses ved at kontakte mig på tlf 61662313 eller e-mail gittebarlev@gmail.com, hvor du også fortæller mig lidt om dig, din situation og hvad du har brug for. 

Kærligst Gitte