Jeg hedder Gitte, er 46 år, mor til 3 efterhånden store drenge, bor i Præstø, hvor jeg også har min arbejdsplads som livsvejleder/coach & kunstner samt kreativ underviser.

Jeg er uddannet indenfor mentoring/coaching, mindfullness og bodybliss-behandler. Jeg er selvlært indenfor kunstens verden.

Jeg har i en del år beskæftiget mig rigtig meget med personlig udvikling gennem min egen rejse og erfaringer i livet. Fra at være et menneske, der tilpassede mig alle andre og meget sjældent lyttede til mig selv og mit hjerte, har jeg ved hjælp af selvstudie, kurser, uddannelse og vilje, og ved at blive ved med at eksperimentere og være åben for at lære nyt om mig selv og andre mennesker, opnået at skabe et liv, hvor jeg lever ud fra min egen sandhed ~ mit eget hjerte.  Som Livsvejleder/Coach støtter jeg andre mennesker til at træde mere ind i deres sande 'jeg' og skabe et liv, de elsker :-)

Jeg har altid været meget kreativ, og har mange passioner indenfor flere kreative områder. Jeg begyndte at beskæftige mig med at male billeder, da mine børn var små. Her var det mest for hyggens skyld og fordi det er så skønt at være kreativ med børn og give dem mulighed for at arbejde med deres kreativitet og fantasi tidligt i deres liv. I en livskrise for ca 12 år siden, begyndte jeg at male endnu mere  ~ jeg brugte det at fordybe mig i kunstens verden som en slags terapi, og fandt ind til en vidunderlig indre glæde, når jeg befandt mig i mit kreative univers. En glæde jeg også har lært at integrere i mit øvrige liv. Jeg begyndte også at udstille og sælge min kunst og at holde kreative kurser.

Jeg holder meget af at kombinere min kunst og personlig vækst, så du vil ofte se små budskaber og historiefortællinger om netop det, jeg også arbejder med som coach og i mit eget liv, i min kunst. 

På min blog kan du lade dig inspirere af min kunst, kreativ inspiration og skriverier om personlig vækst; at leve enkelt og mindfuldt; naturens skønhed og healing samt den mere alternative verden, som jeg også holder meget af.

Se mere om det, jeg beskæftiger mig med, under de forskellige emner/rubrikker her på siden. 

Kærligst Gitte