At forblive i sit lys

Lørdag d. 21/11-2020

Er du en særlig følsom sjæl, så mærker du måske lige nu, at det kan være svært at forblive i sin power og sit lys, når energien i verden omkring os er lidt tung og kaotisk ~ og medierne bugner med information, statistikker, dødstal, frygt, ufred, grådighed og andre lavfrekvente energier.

Men det kan lade sig gøre at holde det lidt på afstand og undgå at blive revet med ned energimæssigt, for er du en særlig sensitiv sjæl, mærker du andres følelser og energi, og du må passe på dig selv. Det betyder ikke, at du er ligeglad med det, der sker i verden eller ligeglad med, hvordan andre har det. Tværtimod. Så ville du bare gerne have, at andre er glade, lykkelige og selvkærlige ~ du ville bare gerne redde alle og hele verden.......

Men for at forblive i dit eget lys, som også er med til at lyse vejen op for andre sjæle, og hæve verdens vibration/energi, må du passe på dig selv og træde lidt tilbage, når du mærker, at energien bliver dyster og tung. At det hele fylder lidt for meget i dit system. D

Gør ting, der fylder dig med glæde og god energi, og sæt sunde grænser for dig selv. Kun du ved, hvad der er sandt for dig.

Ønsker dig en magisk lørdag med grounding og glad energi :-) 

Kærligst Gitte

Maleri med motiv på lærred, 50x50

Nymåne og om at træde ind i sin egen super-power :-)

Mandag d. 16/11-2020

Jeg har ind imellem skrevet lidt om 'De Universelle Energier' ~ måne, stjerner & planeter ~ da jeg synes, det er meget interessant, hvordan vi kan bruge (og mærke) det i vores egen personlige udvikling, hvis vi er åbne for det.

Jeg er ikke astrolog (endnu.....smiler:-) ) men vil bare dele lidt ord om energierne lige nu, som jeg også selv mærker meget i mit eget liv. 

Der er ingen tvivl om, at år 2020 har været et meget transformerende år, og det har handlet meget om at 'tune' ind på sig selv og gå hjertets vej, hvilket egentlig ikke er så nyt for mig, men der har været nogle 'skjulte' blokeringer, som året også har givet mere klarhed omkring, og vist os, hvor der skulle gives slip på noget, for at der kunne blive plads til noget nyt. Så der har virkelig været fokus på, at træde ENDNU mere ind i sin egen sandhed ~ folde sit autentiske jeg ud ~ at lade sit eget unikke lys skinne ~ og åbne sit hjerte for alt det dejlige livet rummer og for nye muligheder. 

Vi havde igår Nymåne ~ ja faktisk en Super Nymåne ~ som er den sidste Super Nymåne i dette transformerende år. Og hvis du har gået med dit hjertets kalden dette år, og handlet på det, du har mærket er sandt for dig, så har du måske mærket, at energierne har været enormt sårbare og følelsesladede ~ meget op og ned ~ her omkring Nymånetid. For der har som sagt været en enorm transformation og udrensning, så vi kunne slippe gamle mønstre, overbevisninger, traumer ~ 'ting' der har holdt os fast og tilbage fra at leve vores liv fuldt ud. 

Vi er blevet præsenteret for situationer, hvor vi kom i kontakt med vores dybe frygt og usikkerhed, men ved at se vores frygt og skygger i øjnene og favne alle de følelser, der er dukket op undervejs, har vi nu mulighed for at bevæge os fremad fra et dybere sted i os selv med ENDNU større selvbevidsthed. 

Men det er såbart, sådan at transformere og gå hjertets vej, og meget smukt. Tillad dig selv at favne alle følelserne med accept. Mange af os er opdraget til at følelser er forbudte, tabu-agtige, skal gemmes væk. Men følelser er smukke, skal favnes, rummes. På den måde går de også hurtigere over og sætter sig ikke som blokeringer i vores system. Det er smukt at favne og være med sine følelser. Det er at være i dyb kontakt med sig selv. At være autentisk.

Der er en fornyet og stærk energi ~ vi kan ikke gemme os væk mere. Vi må træde ud af vores frygt, vores komfort zone ~ stoppe med at gøre os selv mindre og usynlige ~ og lade vores lys skinne ~ gå efter det, vi ønsker :-)

Ønsker dig en glædelig og KRAFTFULD Nymåne-tid :-)

I kærlighed fra Gitte

 

OBS: Der findes mange sider, der beskriver meget mere om, hvordan måne, planter og stjerner påvirker os og kan støtte os til personlig vækst ~ læs evt mere på https://www.moonomens.com/  eller find selv sider, der taler lige præcis til dig :-) 

Naturens healing

Mandag d. 9/11-2020

Mit indre har været så overvældet af livslyst, ord, idéer, inspiration til skriverier, kunst & anden kreativitet, at det har været svært for mig at finde fokus til at føre det ud i blog-opslag. Smiler..... :-) Så jeg vil starte ugen ud med lidt billeder fra en weekend med masser af natur-nydning, som for mig er én af de bedste steder at finde indre glæde og balance med mig selv, og fornyet energi og ikke mindst masser af ny inspiration :-) Ønsker dig en vidunderlig mandag og en ny og dejlig uge fyldt med smil, glæde og gode oplevelser :-) Glade hilsner fra Gitte

Akvarel/tegning A5 format

Kunstudstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Kunst-udstilling

Mandag d. 2/11-2020

Jeg var så heldig for ganske nyligt at blive kontaktet angående en udstillingsmulighed for mig og min kunst, og i fredags satte jeg udstillingen op. Viser lige et par billeder her på bloggen :-) Udstilling er hos Plejecenter Solbakken i Ringsted, og den kan ses i hele november måned. Det blev noget af min nyeste kunst, der kom med på udstilling denne gang :-) Det er ikke alle nye malerier, jeg nåede at få taget billeder af til hjemmesiden, før de kom med på udstilling, men det kommer de, når jeg får dem hjem igen :-) 

De bedste hilsner fra Gitte

Udstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Udstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Kreativ leg, efterår og lytten indad i sig selv

Håber I nyder det smukke efterår derude. Nogle har måske været så heldige at have efterårsferie :-) Det var egentlig meningen, at jeg ville have delt lidt idéer til efterås-kreativitet FØR efterårsferien, men sådan blev det ikke. Heldigvis er der stadig god tid til efterårs-kreativitet, så her giver jeg lidt inspiration til, hvordan man kan bruge naturen, lige nu, til lidt kreativ leg :-) Brug feks kastanjer som en naturlig lyskrans eller put dem i et fad til pynt. Tag en saks med på gåturen og klip lidt i grøftekanten af vilde planter og lav små buketter til at skabe efterårs-stemning i dit hjem. Brug nogle af planterne til at lave fine mandaler/mønstre til feks bordpynt. Saml fine blade og læg dem i pres i en tyk bog i et par dage - og lav fine mønstre på bladene med poscatusch. Mal evt nogle af bladene i fine farver med akrylmaling og tegn mønstre på. Skriv evt små glade og opløftende ord på, og læg dem rundt omkring i hjemmet som små kærlige budbringere.

Ligesom naturen ~ planter og dyr ~ begynder at gå i hi om efteråret og hele vinteren, kan vi mennesker også bruge denne tid til at sætte tempoet ned og lytte indad i os selv. Kigge tilbage på året der gik. Handlede vi på nogle af de områder, hvor vi gerne ville skabe forandringer? Hvilke processer har vi været igennem og hvor er vi nu? En iagttagelse af os selv og året der gik, og tillade os selv lige at være med det. Og måske mærker du, at du faktisk er pave stolt af dig selv, fordi når du sådan sidder og kigger tilbage og mærker efter, så har du egentlig været igennem rigtig mange processer og vovet dig ud af nye 'veje'. Tillad dig selv at være lidt i den her stoltheds-følelse ~ og ros dig selv for at være dér, hvor du er i dette nu. Tillad dig selv at gå lidt i hi, så du får fornyet energi til at blomstre ENDNU mere, når den lyse tid kommer og foråret atter viser sig :-)

De bedste hilsner fra Gitte