Magi ved male-bordet :-)

Tirsdag d. 2. Marts 2021

På det seneste har jeg forsøgt at holde fokus på det her med at følge min kreative passion, og få nogle små malestunder ind i min hverdag ~ det kan være enormt svært for en kreativ sjæl, der arbejder bedst alene i stilhed, når alle i huset arbejder hjemme :-) det er der nok andre, der kan nikke genkendende til..... Smiler :-) Men det er også SUPER hyggeligt med mere familiehygge i hverdagen, og vi alle kan nok have godt af at slippe vaner og stræben for en stund og nyde det mest værdifulde i livet ~ vores kære :-)

Jeg bruger min artjournal rigtig meget for tiden, for her er det nemt at lege lidt med farver og mønstre uden at have de helt store idéer ~ vigtigst er det at 'møde op' hver dag til passionen. Det giver en indre glæde og tilfredshed, og giver nogle gange også ekstra gevinster, som feks idéer til rigtige malerier :-)

Nedenfor er der lidt inspirations-billeder fra min Artjournal ~ der er gået lidt regnbue-magi i den..... selv min arbejds/notesbog har fået en regnbue på forsiden :-)  Derudover er det meget det abstrakte kombineret med naturens inspiration, der optager mig for tiden :-)

Farverige hilsner fra Gitte

At glæde sig over de HELT små ting

Søndag d. 28. Februar 2021

Et billede af en halvt skrællet appelsin, tænker du nok ??? griner..... Ja det er nogle gange fra de mindst tænkelige ting, man kan få inspiration, og i dette nu er det altså denne appelsin, der giver mig inspiration til at skrive lidt om det, at glæde sig over de HELT små ting :-)

Det er noget, jeg har praktiseret i 12 år, siden jeg blev alenemor og begyndte min rejse til at lære at elske mig selv og følge mit hjerte ~ en rejse, der absolut ikke har været rosenrød, men fyldt med bakker og bjerge, men en rejse jeg er så dybt dybt taknemmelig for :-)

Og én af mine allerbedste overlevelses-værktøjer har netop været det her med at være taknemmelig og glæde sig over de HELT små ting.

Det har også været mit bedste værktøj i pandemi-tiden, som nu runder 1 år. Og ind imellem har jeg mærket, at folk er blevet lidt 'provokeret' af min lyse måde at se på livet på, når 'verden' omkring én er i kaos, og som kreativt menneske med en micro micro virksomhed og med ALLE planer for året aflyst, så ku' jeg om nogle have valgt at begrave mig selv i 'bekymringsland', men jeg har valgt at have tillid, og glæde mig over de HELT små ting, som at være den heldige ejer af en dejlig appelsin i frugtskålen.

Må det hermed være dagens budskab, før vi bevæger os videre til d. 1. i en ny måned.... smiler :-)

Glædelig søndag :-)

Smil fra Gitte

Akvarel/tegning i A5 format ~ se flere akvareller/tegninger med små opløftende og kærlige budskaber under rubrikken 'Akvareller/tegninger :-)

Mandag d. 22. Februar 2021

Jeg vil starte denne nye og smukke uge op med inspiration til at lave daglig Hjerte-meditation ~ jeg mærker, at mange har rigtig svært ved at komme 'ud af hovedet' og ind i hjertet, og her er en guidet Hjerte-meditation rigtig god :-)

På YouTube er der nogle små rigtig gode guidede Hjerte-meditationer, man kan benytte sig af ~ jeg kan ikke lave et direkte link til Hjerte-meditation på YouTube, men viser herunder et screenshot af, hvad jeg selv benyttede mig af denne morgen :-) 

Ønsker dig en vidunderlig og solrig mandag :-)

Kærligst Gitte

Gå ind på YouTube og i søgefeltet skriver du 'hjertemeditationer' :-)

Et selvkærligt budskab i min Artjournal :-)

Selvkærlighed

Onsdag d. 17. Februar 2021

Jeg ville egentlig have skrevet et blogindlæg om 'Selvkærlighed' i søndags, hvor det jo var Valentinsdag, men sådan skulle det ikke være, så nu bliver det NU :-)

For selvom kærlighed og romantik er dejligt, så er kærligheden til dig selv aller vigtigst ~ og det er jo heller ikke sikkert, at du lige er i et kærlighedsforhold med en anden lige nu, så hvorfor ikke skrue op for kærligheden til dig selv ? Og dette ikke kun på Valentinsdag, men HVER dag ~ hver dag er en gave og hver dag kan du gøre små gode ting for dig selv, som gør dagen dejligere og får dig til at føle dig godt tilpas. 

Det hele behøver ikke at koste noget, og hvis det skal koste noget, kan det gøres for et lille beløb.

- Sig dejlige, kærlige og positive ting til dig selv i spejlet.

- Forkæl dig selv med et skønt fodbad.

- Tag pænt tøj på og gør dig selv lidt lækker-agtig for DIN egen skyld.

- Tag en dejlig eftermiddagslur.

- Gør plads i kalenderen til dine hobbyer/passioner ~ det du ELSKER at gøre.

- Øv dig i at sige 'nej' med venlighed til ting, du ikke ønsker at gøre ~ sæt sunde grænser for dig selv.

- Sig 'ja' til det, du virkelig har lyst til, og som lyser dig op og giver dig glæde.

- Inviter dig selv ud på lækker frokost på din yndlingscafé (når det altså ikke er pandemi-tid.....smiler) eller lav dejlige små måltider til dig selv med ekstra hygge.

- Køb en smuk buket blomster til dig selv, du kan gå og glædes ved at kigge på hele ugen.

Kun DU ved, hvad der er sandt og føles godt for dig. Selvkærlighedslisten er lang. Du fortjener det bedste :-)

I kærlighed 

fra Gitte

 

En selvkærlig krammer :-)

I've got the Power :-)

Mandag d. 25. Januar 2021

Ind imellem 'støder' jeg på denne lille røde bil med det powerfulde budskab 'I've got the power'....... og det er da lige til at smile af :-) Og faktisk 'støder' jeg gerne ind i den, hver gang jeg føler mig i sådan én'power-energi'...... eller lige er trådt ind i sådan én energi efter en lidt indadvendt 'lytten-indad'-periode, og derfor tænkte jeg, at den lille skønne powerfulde bil i dag skal deles her på bloggen :-)

Måske mærker du også, at du er trådt lidt mere ind i én powerfuld energi her i starten af det nye år ?  Det er nemlig et powerfuldt år, vi er trådt ind i, astrologisk set. Hvor 2020 var et år, der gav mere klarhed om, hvor vi var og hvor vi gerne ville hen i vores liv, på de indre planer, og et år der måske skulle samles kræfter ovenpå nogle år, der havde tæret lidt på energien, så vil vi nu have en god fornemmelse af, hvad vi gerne vil, og også en fornyet tro og tillid..... og absolut også POWER :-)

Vi er alle forskellige steder på vores personlige rejse - nogle har oplevet mere end andre; nogle har arbejdet dybere med sig selv i længere tid end andre; nogle har kun lige fået øjnene op for, at der er en anden måde, de ønsker at være i verden på - en anden måde de ønsker at leve deres liv på. Uanset hvor du er på din rejse, så er du lige dér, hvor du skal være. Du er unik, værdifuld og du har evnen til at træde ind i DIN power. Din helt egen særlige DIGHED :-)

Må din uge blive fuldstændig fantastisk og POWERFULD :-) :-) :-)

Glade hilsner fra Gitte

 

OBS: Til den logisk tænkende, der måtte læse med herinde, og tænker 'hun har da helt misforstået noget her'......smiler :-)  jeg er godt klar over, at reklamen på den lille bil 'I've got the power' har en lidt anden betydning, angående bilens køre-'energi' og ikke den astrologiske og menneskelige energi :-) Men når du er 'tunet' ind på 'Hjertets Vej' begynder du at komme mere og mere i kontakt med 'Synkronicitet' og tegn på, at du er på rette vej. Det vender vi tilbage til en anden dag :-) 

Lidt inspiration om den astrologiske energi lige nu :-)

Morgen-meditations-ritual

Onsdag d. 20. Januar 2021 

Vil i dag dele mit lille morgen-meditations-ritual med jer, fordi jeg for nyligt blev spurgt, om man feks kunne bruge 'et punkt', når man mediterer, for ligesom at have noget at fokusere på...... og fordi jeg oplever at flere og flere får angst og stress i denne lidt hektiske og frygtorienterede verden, vi lever i.

Jeg har selv haft stor glæde af at 'lære' at meditere, og give mig selv små selvkærlige  pauser i løbet af dagen. Nu er der ikke nogen rigtig eller forkert måde at meditere på. Personligt troede jeg, at det var noget svært og avanceret noget, så selvom jeg blev anbefalet at meditere af flere for en del år siden, efter mange års 'leven et liv med pleasen og aldrig lytte til mig selv' - et liv der slet ikke passede til mig og mit sensitive sind, så udskød jeg det her med at meditere. Men for 10 år siden tog jeg en mindfullness-uddannelse, hvilket hjalp mig med at komme på rette spor igen...... jeg skriver 'igen', fordi jeg oplevede at komme tilbage til nogle ritualer, jeg egentlig selv allerede brugte, da jeg var barn/ung..... før jeg bevægede mig ud i 'samfunds-normen' at leve livet på.

Tilbage til mit morgen-meditations-ritual...... smiler :-) 

Her i de mørke vinter morgener, holder jeg meget af at starte dagen med at sidde i stilhed med min morgenkaffe og kigge ind i stearinlys. Stearinlysenes bevægelser giver sådan en dejlig ro, og ved bare at sidde og iagttage disse små bevægelser, slipper jeg alle tanker. Og i dag har lyden af stille regn på taget også været enormt beroligende for mit sind. 

Det samme kan man gøre med flammer i en brændeovn, hvis man er så heldig at have sådan én, eller på årstider hvor man kan lave sig et bål. Sæt dig behageligt og iagttag flammerne. Det behøver bare være en lille stund på 15 - 30 minutter, hvor du lægger mobilen væk og slukker for al anden unødig støj, og giver dig selv en lille pause, hvor du kun fokuserer på 'at være til stede lige nu og her' i dig :-)

At fokusere på et punkt kan naturligvis også være at finde et decideret punkt foran dig, som du fokuserer på i det tidsrum, du ønsker at meditere. En potteplante, en knast i gulvet eller lignende. 

Ønsker dig en rigtig dejlig onsdag :-)

De bedste hilsner fra Gitte

Artjournal-hygge :-)

Om Tomrum, Nu'et og det 'At favne selve livsprocessen'

Fredag d. 15. Januar 2021

Vi kan vist godt blive enige om, at livet det sidste års tid ikke har været, som det plejer, og det kan have skabt lidt indre konflik hos nogle (måske også ydre......smiler), hvilket jo er fuldt ud forståeligt. Og er man vant til at leve et liv med en vis form for kontrol, vaner, strukturer, kan det særligt give indre konflikt, når livet viser sig fra den side, hvor vi bliver presset ud et sted, vi slet ikke er vant til, og må slippe kontrollen.

Men sådan er livet jo også generelt ~ vi kan aldrig helt vide, hvad der venter i morgen. Livet kan pludselig byde på forandring på forskellig vis, hvor vi må give slip på måden, vi plejer at gøre tingene på. Indenfor alle livets områder, vil der være perioder, hvor der er gang i aktiviteter og processer ~ FLOW ~ men også perioder, hvor der sker mindre, hvor vi måske føler os mere trætte og umotiverede, eller livet byder på en udfordring, hvor vi må slippe alt andet og være med det, der nu er ~ en slags TOMRUM, som vi kan vælge at bruge til at gå lidt mere ind i os selv; lytte til indre svar; gøre gode ting for os selv, der giver fornyet energi og en indre gnist til atter at følge det, der føles rigtigt for os. 

Vi kan vælge at se Pandemi-tiden og samfundets nedlukning som en slags TOMRUM, hvor fornyet energi, inspiration og idéer spirer og gror i det indre, for at gøre sig klar til at komme ud og blomstre og gro videre, når lyset kommer igen.  For det gør det altid :-)

Hvordan kan vi så komme 'igennem' sådanne tomrum? 

Personligt har jeg brugt dette tomrum, som året atter er startet ud med, med at gå igang med nogle hjemmeprojekter her i vores forholdsvis nye hjem, og som jeg har haft planer om at gøre, siden vi flyttede ind :-) Jeg har malet nogle genbrugsmøbler fine, og nyder nu følelsen af at have færdiggjort nogle projekter samt glæden ved at vores hjem nu ser lidt finere ud og er mere i balance.

Jeg nyder lidt små stunder ved male-bordet - finder glæde i at fordybe mig i mit kreative univers kun med tanker om at nyde selve processen og ikke så meget resultatet.

Og jeg har skruet op for endnu flere gåture i naturen; meditation og har STOR-nydt dejlige stunder med mine kære. Favnet NU'et og nydt hvert et øjeblik.

Yderligere er nye idéer i støbeskeen og nogle lidt ældre idéer, jeg aldrig helt fik ført ud i livet, er igang med at blive vendt og drejet i det indre, så de kan tage form og gro lige så stille og roligt.

Uanset hvordan du vælger at bruge dette tomrum, så ros dig selv for at være, hvor du er i dette nu, og for at 'møde op' til hver en ny dag :-)

Ønsker dig en vidunderskøn weekend :-)

Kærligst Gitte

Male-stole-proces :-)

Vores vidunderlige og healende natur :-)

Nyt år ~ nyt kapitel

Søndag d. 3. Januar 2021

Allerførst, riiiiigtig godt nytår til jer, der måtte læse med. Håber I er kommet godt ind i år 2021 :-)

Jeg synes altid, det er lidt spændende og fantastisk med sådan et HELT nyt år ~ som et nyt kapitel, der skal skrives i en bog ~ 'Livets Bog' :-)

Eller et nyt kunstværk, der skal males ~ selve livet, vi kan gøre til et kunstværk, hvis vi vil :-)

Hvordan skal dit 'Livs-kunstværk' se ud ? 

Nytårs-hilsner fra Gitte

Min egen lille lysfest :-)

Vintersolhverv og hjemmegjorte til- & fra-mærker :-)

Mandag d. 21. December 2020

Det er Vintersolhverv i dag ~ årets korteste dag, og vi går atter mod  lysere tider. I gammel tid fejrede man det med en lysfest, og jeg fejrer det med min egen lille lysfest ved krea-bordet til aften, hvor der kreeres hjemmegjorte Til- og fra-mærker :-)

Vintersolhverv er også tid for at gå lidt ind i sig selv og reflektere, give sig selv lidt ekstra selvkærlighed, og hygge lidt ekstra om sig selv :-)

Måske mærker du det også i dig selv lige nu. At du har brug for at trække dig lidt tilbage i dig selv for at høre dit hjertets hvisken. Hvor er du på vej hen ? Og føles det sandt for dig ? Skal der justeres lidt på det ? Find evt en notesbog og skriv dine intentioner ned ~ hvordan ønsker du at leve? I hvilken retning ønsker du at gå ? Er der nogle drømme/passioner, du kunne tænke dig at følge ? Er der noget, du ønsker at give slip på, som ikke føles sandt for dig mere ?

Det kan være konstruktivt at få skrevet lidt ord og tanker ned i en notesbog, så der kan komme lidt ro og klarhed i det indre.

Brug tid i stilhed og lyt til dit hjerte :-) 

Glædelig Vintersolhverv fra Gitte 

Maleri med motiv på lærred, blandede medier, str. 24x30.

Artjournal ~ og et opløftende budskab til dagen :-)

Kreativ meditation ~ energiopladning :-)

Torsdag d. 17. December 2020

Lidt stemningsbilleder fra min dag, som har stået i energiopladningens tegn..... Smiler :-)  Når jeg føler mig lidt udmattet og fyldt op i mit sind, så er det en god medicin for mig at fordybe mig ved male-bordet...... i dag også til lidt glad musik til arbejdet :-)

Og glade farver, musik og et opløftende budskab forvandlede en lidt lav energi til en god energi og med ekstra overskud til at kreere en vitaminbombe af en frokostsalat, som matchede dagens valg af farver :-) Se billede længere nede på opslaget :-)

Nu er jeg ikke kogebogs-forfatter, men hvis salaten skulle friste, deler jeg opskriften herunder, bare for at gøre noget nyt og anderledes :-)

Fint snittet grønkål, 1 æble i tern, 1 appelsin i tern, tørrede tranebær og et skvat olivenolie.

Keep Shining :-) 

Gitte 

Papirmalerier med blad-inspiration

Salat med grønkål, æble, appelsin & tranebær

Mit arbejdsbord med den fineste udsigt :-)

Værksted/galleri

Mandag d. 14. December 2020

Jeg har fået alle mine malerier hjem fra udstilling, og mit lille kombinerede værksted & galleri er godt fyldt op med malerier og tegninger :-)

Julehyggen har også sneget sig ind her, og står du lige og mangler en lille kreativ julegave i sidste øjeblik, så er det muligt at komme forbi mit værksted/galleri i Præstø og kigge helt frem til d. 24. December :-)

Gavekort til kunst og male-kursus kan også købes.

Du kan kontakte mig på tlf 61662313 eller email gittebarlev@gmail.com og aftale tid til et besøg :-) 

Julehilsner fra Gitte 

Små citater sort/hvid og farverige malerier med bladmønstre på papir

Akvareller/tegninger med smil og glade budskaber :-)

Jule'feber' :-)

Fredag d. 11. December 2020

Det er længe siden mit sidste blogindlæg......jeg ved det godt......smiler :-) det er nu ikke pga manglende ord & idéer..... tværtimod. Men hver gang jeg er blevet inspireret til et skriv, er jeg blevet afbrudt af noget, sådan midt i det hele. Og jeg har blot smilet for mig selv og tænkt, at det var der nok en mening med :-)

Der er gået lidt juleferie i den herhjemme ~ mon ikke der er det i mange hjem, med diverse restriktioner, som også begrænser mange af os i at få ført vores idéer ud i livet lige nu, men som jeg vælger at se som værende en anledning til lige at mærke endnu bedre efter, hvad der skal handles på i det nye år, og hvor og hvordan.......

Og som overskriften lyder, gik der også Jule'feber' i den her ~ den i løbet af årets meget omtalte pandemi, hvis navn jeg ikke behøver eller har lyst til at nævne, bankede på, men alt er godt, og den har også bragt julero, hygge, selvindsigt og en masse lys og kærlighed  med sig, som jeg er meget taknemmelig for..... Og en overgivelse til livets flow......at så kan vi lige så godt sætte tempoet ned og have tillid til, at livet støtter os på alle områder. Og fokusere på det, som julen, og selve livet, handler om......nemlig 'Størst af alt er kærlighed' :-)

Julefeber er også titlen på årets Julekalender, som jeg i vores 'sætte-tempoet-ned'-situation har tilladt mig selv at følge med i, og fordi jeg ELSKER små eventyr med magi, som livet jo egentlig også er, hvis vi vil....... og jeg synes, der er så mange fine budskaber i 'Julefeber', som vi kan drage paralleller til i forhold til selve livet ~ og særligt i forhold til, hvad jeg også tidligere har beskrevet om år 2020's energier og transformation ~ om at turde være den, man er og lade maskerne falde. Og budskaber om at sprede lys og glæde, og at størst af alt er kærlighed. Og livet er fyldt med eventyr og magi, hvis vi vælger det til. 

Må vi huske det i en lidt anderledes tid, hvor det også er nemt at blive ramt af frygt og panik. 

Og at det ind imellem kan være en 'god medicin' at give slip på alt det alvorlige for en stund, og begive sig ud på et lille juleeventyr ~ og tillade sig selv feks at se julekalender :-) 

Sender en masse varme tanker, lys og julehygge herfra. 

Kærligst Gitte

At forblive i sit lys

Lørdag d. 21/11-2020

Er du en særlig følsom sjæl, så mærker du måske lige nu, at det kan være svært at forblive i sin power og sit lys, når energien i verden omkring os er lidt tung og kaotisk ~ og medierne bugner med information, statistikker, dødstal, frygt, ufred, grådighed og andre lavfrekvente energier.

Men det kan lade sig gøre at holde det lidt på afstand og undgå at blive revet med ned energimæssigt, for er du en særlig sensitiv sjæl, mærker du andres følelser og energi, og du må passe på dig selv. Det betyder ikke, at du er ligeglad med det, der sker i verden eller ligeglad med, hvordan andre har det. Tværtimod. Så ville du bare gerne have, at andre er glade, lykkelige og selvkærlige ~ du ville bare gerne redde alle og hele verden.......

Men for at forblive i dit eget lys, som også er med til at lyse vejen op for andre sjæle, og hæve verdens vibration/energi, må du passe på dig selv og træde lidt tilbage, når du mærker, at energien bliver dyster og tung. At det hele fylder lidt for meget i dit system. D

Gør ting, der fylder dig med glæde og god energi, og sæt sunde grænser for dig selv. Kun du ved, hvad der er sandt for dig.

Ønsker dig en magisk lørdag med grounding og glad energi :-) 

Kærligst Gitte

Maleri med motiv på lærred, 50x50

Nymåne og om at træde ind i sin egen super-power :-)

Mandag d. 16/11-2020

Jeg har ind imellem skrevet lidt om 'De Universelle Energier' ~ måne, stjerner & planeter ~ da jeg synes, det er meget interessant, hvordan vi kan bruge (og mærke) det i vores egen personlige udvikling, hvis vi er åbne for det.

Jeg er ikke astrolog (endnu.....smiler:-) ) men vil bare dele lidt ord om energierne lige nu, som jeg også selv mærker meget i mit eget liv. 

Der er ingen tvivl om, at år 2020 har været et meget transformerende år, og det har handlet meget om at 'tune' ind på sig selv og gå hjertets vej, hvilket egentlig ikke er så nyt for mig, men der har været nogle 'skjulte' blokeringer, som året også har givet mere klarhed omkring, og vist os, hvor der skulle gives slip på noget, for at der kunne blive plads til noget nyt. Så der har virkelig været fokus på, at træde ENDNU mere ind i sin egen sandhed ~ folde sit autentiske jeg ud ~ at lade sit eget unikke lys skinne ~ og åbne sit hjerte for alt det dejlige livet rummer og for nye muligheder. 

Vi havde igår Nymåne ~ ja faktisk en Super Nymåne ~ som er den sidste Super Nymåne i dette transformerende år. Og hvis du har gået med dit hjertets kalden dette år, og handlet på det, du har mærket er sandt for dig, så har du måske mærket, at energierne har været enormt sårbare og følelsesladede ~ meget op og ned ~ her omkring Nymånetid. For der har som sagt været en enorm transformation og udrensning, så vi kunne slippe gamle mønstre, overbevisninger, traumer ~ 'ting' der har holdt os fast og tilbage fra at leve vores liv fuldt ud. 

Vi er blevet præsenteret for situationer, hvor vi kom i kontakt med vores dybe frygt og usikkerhed, men ved at se vores frygt og skygger i øjnene og favne alle de følelser, der er dukket op undervejs, har vi nu mulighed for at bevæge os fremad fra et dybere sted i os selv med ENDNU større selvbevidsthed. 

Men det er såbart, sådan at transformere og gå hjertets vej, og meget smukt. Tillad dig selv at favne alle følelserne med accept. Mange af os er opdraget til at følelser er forbudte, tabu-agtige, skal gemmes væk. Men følelser er smukke, skal favnes, rummes. På den måde går de også hurtigere over og sætter sig ikke som blokeringer i vores system. Det er smukt at favne og være med sine følelser. Det er at være i dyb kontakt med sig selv. At være autentisk.

Der er en fornyet og stærk energi ~ vi kan ikke gemme os væk mere. Vi må træde ud af vores frygt, vores komfort zone ~ stoppe med at gøre os selv mindre og usynlige ~ og lade vores lys skinne ~ gå efter det, vi ønsker :-)

Ønsker dig en glædelig og KRAFTFULD Nymåne-tid :-)

I kærlighed fra Gitte

 

OBS: Der findes mange sider, der beskriver meget mere om, hvordan måne, planter og stjerner påvirker os og kan støtte os til personlig vækst ~ læs evt mere på https://www.moonomens.com/  eller find selv sider, der taler lige præcis til dig :-) 

Naturens healing

Mandag d. 9/11-2020

Mit indre har været så overvældet af livslyst, ord, idéer, inspiration til skriverier, kunst & anden kreativitet, at det har været svært for mig at finde fokus til at føre det ud i blog-opslag. Smiler..... :-) Så jeg vil starte ugen ud med lidt billeder fra en weekend med masser af natur-nydning, som for mig er én af de bedste steder at finde indre glæde og balance med mig selv, og fornyet energi og ikke mindst masser af ny inspiration :-) Ønsker dig en vidunderlig mandag og en ny og dejlig uge fyldt med smil, glæde og gode oplevelser :-) Glade hilsner fra Gitte

Akvarel/tegning A5 format

Kunstudstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Kunst-udstilling

Mandag d. 2/11-2020

Jeg var så heldig for ganske nyligt at blive kontaktet angående en udstillingsmulighed for mig og min kunst, og i fredags satte jeg udstillingen op. Viser lige et par billeder her på bloggen :-) Udstilling er hos Plejecenter Solbakken i Ringsted, og den kan ses i hele november måned. Det blev noget af min nyeste kunst, der kom med på udstilling denne gang :-) Det er ikke alle nye malerier, jeg nåede at få taget billeder af til hjemmesiden, før de kom med på udstilling, men det kommer de, når jeg får dem hjem igen :-) 

De bedste hilsner fra Gitte

Udstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Udstilling Plejecenter Solbakken i Ringsted

Kreativ leg, efterår og lytten indad i sig selv

Håber I nyder det smukke efterår derude. Nogle har måske været så heldige at have efterårsferie :-) Det var egentlig meningen, at jeg ville have delt lidt idéer til efterås-kreativitet FØR efterårsferien, men sådan blev det ikke. Heldigvis er der stadig god tid til efterårs-kreativitet, så her giver jeg lidt inspiration til, hvordan man kan bruge naturen, lige nu, til lidt kreativ leg :-) Brug feks kastanjer som en naturlig lyskrans eller put dem i et fad til pynt. Tag en saks med på gåturen og klip lidt i grøftekanten af vilde planter og lav små buketter til at skabe efterårs-stemning i dit hjem. Brug nogle af planterne til at lave fine mandaler/mønstre til feks bordpynt. Saml fine blade og læg dem i pres i en tyk bog i et par dage - og lav fine mønstre på bladene med poscatusch. Mal evt nogle af bladene i fine farver med akrylmaling og tegn mønstre på. Skriv evt små glade og opløftende ord på, og læg dem rundt omkring i hjemmet som små kærlige budbringere.

Ligesom naturen ~ planter og dyr ~ begynder at gå i hi om efteråret og hele vinteren, kan vi mennesker også bruge denne tid til at sætte tempoet ned og lytte indad i os selv. Kigge tilbage på året der gik. Handlede vi på nogle af de områder, hvor vi gerne ville skabe forandringer? Hvilke processer har vi været igennem og hvor er vi nu? En iagttagelse af os selv og året der gik, og tillade os selv lige at være med det. Og måske mærker du, at du faktisk er pave stolt af dig selv, fordi når du sådan sidder og kigger tilbage og mærker efter, så har du egentlig været igennem rigtig mange processer og vovet dig ud af nye 'veje'. Tillad dig selv at være lidt i den her stoltheds-følelse ~ og ros dig selv for at være dér, hvor du er i dette nu. Tillad dig selv at gå lidt i hi, så du får fornyet energi til at blomstre ENDNU mere, når den lyse tid kommer og foråret atter viser sig :-)

De bedste hilsner fra Gitte