Male-undervisning

Længes du efter selv at komme igang med at male og skabe din egen kunst, så tag en dag ud af kalenderen, og gør noget godt for dig selv ~ plej dit indre legebarn og kreativitet med et malekursus hos mig. Her vil jeg vise dig nogle af de teknikker og redskaber, jeg selv bruger til min kunst :-)

Undervisning foregår hos mig i Præstø, i dejlige landlige og fredelige omgivelser. I pauserne er du hjertelig velkommen til at benytte dig af vores skønne store naturhave, hvor du kan finde indre ro.

Du bestemmer selv, hvor mange timer, du ønsker at være på kursus.

Som udgangspunkt tager jeg 250,-kroner pr undervisningstime, og det er inklusiv maling, mønster- og tekstpapir, stempler, pensler og hvad du ellers kan finde på at udsmykke din kunst med.  

Du kan også benytte dig af mit tilbud på 1000,-kroner for 5 timers sammenhængende maleundervisning.

Du tager selv lærred/lærreder med i den størrelse, du ønsker at arbejde med. Når du booker tid til en male-dag, giver jeg dig lidt information omkring, hvilken størrelse lærreder, der er gode at arbejde med :-)

Du tager selv en madpakke med til dagen. Jeg vil sørge for te/kaffe/vand.

Book en tid til male-undervisning hos mig på telefon 61662313 eller e-mail gittebarlev@gmail.com .

Jeg glæder mig meget til nogle hyggelige og kreative timer sammen med dig :-)

OBS:

Er I flere, der godt kunne tænke jer at komme på malekursus sammen - måske er I nogle veninder, kolleger, en mor/bedstemor med sine børn/børnebørn el., så kontakt mig endelig og vi finder ud af et særligt kursus for jer.

Ligeledes kan det også aftales, at jeg pakker mit malegrej sammen og kommer ud og holder kursus hos jer.

Fantasien har ingen grænser, så hold jer endelig ikke tilbage med at spørge :-)