Forløb / retreat

Selvkærligheds-dag

Føler du dig udkørt og fyldt op af hverdagens gøremål og trænger til indre ro og lidt selvforkælelse, så giv dig selv en fridag og tag på et dags-retreat hos mig i Præstø, hvor du kun skal fokusere på at være DIG; på at være til stede lige nu og her, og tillade dig selv at tage imod og stresse af i skønne rolige & naturlige omgivelser.

Dagen bliver en dejlig kombination af ren væren, stilhed, meditation, reflekteren, natur, healing, redskaber til at leve et mere selvkærligt og balanceret liv samt coaching.

Jeg bor i dejlige og fredfyldte omgivelser midt i den smukke healende natur, som vi også vil benytte os af på dagen.

Dags-retreatet er fra kl. 10 til 15 på én hverdag, og prisen er 1600,-kroner inkl moms.

Der vil være te/kaffe/vand + lidt sunde snacks til dagen - medbring gerne en madpakke.

For booking af et dags-retreat, kan du kontakte mig på telefon 61662313 eller mail gittebarlev@gmail.com - du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Jeg glæder mig til en rolig og healende dag sammen med dig.

Kærligst Gitte

 

Selvkærlighedsretreat i 2 dage

Det er muligt at booke 2 dage i træk, hvis du ønsker lidt mere DIG-tid på landet, og hvor du får mulighed for at komme endnu dybere ind i dig selv :-)

Prisen er her 2600,-kroner inkl moms og er begge dage fra 10-15.

Det er dog ikke inkl. ophold og overnatning hos mig - du skal selv sørge for et sted at opholde dig og overnatte efter kl. 15 på 1. dagen og indtil kl. 10 på 2. dagen. Der er en del dejlige steder lige i nærheden, i Præstø-området.

Jeg glæder mig til nogle dejlige og healende selvkærlighedsdage med dig.

Kærlig hilsen Gitte - tlf. 61662313 - email gittebarlev@gmail.com