Male-kursus

Ønsker du at komme igang med at skabe din egen kunst, så giv dig selv en kreativ fri-dag og tag på male-kursus hos mig i Præstø.

Udover, at det er sjovt at male, er det også en god måde at finde indre ro på i hverdagens travle liv. Og det er rigtig sundt at komme i kontakt med sit indre legebarn og slippe fantasien løs - noget som voksne mennesker tit glemmer ;-)

Jeg vil inspirere dig til, hvordan du kan bygge et maleri op med nogle af de teknikker, jeg selv anvender i mine billeder. Vi vil gøre brug af akrylmaling i alle mulige skønne farver, stempler, tekst- og mønsterpapir, tusch, bladguld og meget mere.

Vi arbejder fra ca. 10-15.

Prisen er 1600,-kroner og er inkl. moms, alle materialer, kaffe/te og snacks til dagen.

Det eneste, du skal tænke på at medbringe, er dit gode humør, lysten til at lege og eksperimentere og måske en lille madpakke.

Du booker en tid til male-kursus, ved at kontakte mig på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com

Her vil du også få min adresse samt yderligere information om kurset.

Jeg glæder mig til en kreativ og farverig dag sammen med dig :-)

Glade hilsner fra Gitte

 

Male-kursus for grupper

Jeg holder meget gerne male-kursus for grupper - har I et sted, hvor vi kan være, kommer jeg gerne ud og underviser jer.

Jeg holder også gerne male-kursus for børn, og gør det gerne, hvis I har en lille gruppe børn, der ønsker maleundervisning.

Når det drejer sig om male-kursus for grupper - voksne/børn - er det naturligvis en anden pris, end når jeg underviser enkeltpersoner. Så se om du kan samle en lille gruppe, og så taler vi om, hvilken pris jeg kan tilbyde jer, hvor vi kan afholde kurset samt en dato for kurset.

Jeg kan kontaktes på tlf. 61662313 / email gittebarlev@gmail.com 

Glade & farverige hilsner fra Gitte