Coaching/livsvejledning

Siden driller desværre lidt, så teksten står lidt forskudt og ikke som, jeg vil ;-) Ha' tålmodighed med mig, indtil det er ordnet..........kontakt mig gerne for spørgsmål :-)

Jeg coacher/vejleder indenfor forskellige livsområder, men ofte indenfor emnet 'Selvkærlighed' ~ at lære at elske dig selv og stå ved den, du er. At tro på dig selv. At leve fra dit hjerte og din egen sandhed.

 

Mange af os er kommet langt væk fra vores hjerte ~ vores eget autentiske jeg ~ i livets hastværk på at nå frem; blive accepteret/anerkendt/værdsat; følge normen; andres forventninger..... og så er der ikke noget at sige til, at vi nogle gange glemmer, hvem vi selv er, og hvad vi selv ønsker os her i livet på forskellige områder.

 

Jeg støtter dig til at komme 'hjem' til dig selv igen ~ få kontakt med dit hjerte, så du kan begynde at bevæge dig i retninger, der føles sande for dig.

 

Coachingsessioner foregår hos mig i Præstø eller via telefon/SKYPE, med mindre andet aftales.

 

Prisen for en session á 60 minutters varighed er 750,-kr (inkl moms)

 

Beløbet betales via mobilepay 61662313 eller via bankoverførsel 0631 0004004497, når du har booket din session, eller betales kontant ved personlig session hos mig.

 

Det er også muligt at få vejledning/støtte på din vej via email-korrespondance, hvis det føles mere rigtigt for dig.

 

Få mere information / book tid til session på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com

 

Kærligst Gitte