Coaching/Livsvejledning

 

Coaching kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du ønsker indenfor forskellige områder af dit liv. Det støtter dig til at skabe klarhed omkring dine ønsker i livet; med at sætte mål og bevæge dig fremad mod dine mål. Du får redskaber til, hvordan du kan ændre de gamle mønstre og overbevisninger, du måtte have, så du kan skabe forandringer i dit liv.

Det kan også være, at du HAR bevæget dig ud på din egen rejse ~ at du ER begyndt at følge dine drømme, men er stødt på udfordringer undervejs og er gået i stå ~ coaching kan støtte dig i at forblive på din egen vej og finde flow til at fortsætte din rejse.

Yderligere kan coaching hos mig også omfatte vejledning indenfor Selvkærlighed ~ at lære at elske dig selv og stå ved den, du er. At tro på dig selv. At leve fra dit hjerte og din egen sandhed. Selvkærlighed er nøglen til et liv i glæde, flow & balance.

Mange kommer langt væk fra hjertets sandhed ~ det autentiske jeg ~ i livets hastværk på at nå frem; blive accepteret/anerkendt/værdsat; følge normen; andres forventninger..... og så er der ikke noget at sige til, at vi nogle gange glemmer, hvem vi selv er, og hvad vi selv ønsker os her i livet på forskellige områder.

Jeg støtter dig til at komme 'hjem' til dig selv igen ~ få kontakt med dit hjerte, så du kan begynde at bevæge dig i retninger, der føles sande for dig.

Coachingsessioner foregår hos mig i Præstø eller telefonisk.

Ønsker du sessionen som 'Walk & Talk' er det absolut også en mulighed. 

Prisen for én session à 60 minutters varighed er 750,- kr (prisen er inkl moms)

Det er også muligt at få vejledning via email-korrespondance, hvis det føles mere rigtigt for dig. Kontakt mig venligst for pris og procedure.

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com for yderligere information og for at mærke efter, om det føles rigtigt for dig :-)

Kærligst Gitte