Blog

16-06-2020

At arbejde med sin egen personlige udvikling og sige ja til at gå 'Hjertets vej' ~ en rejse tilbage til sit autentiske jeg, er ikke for sarte sjæle. Smiler.....men jeg håber, du har valgt at gøre det. Når du træder ind i dit eget lys, inviterer du andre til at gøre det samme. Om de vælger at gøre det, er deres eget ansvar.
Måske mærker du, at der sker en masse i dig lige nu. En forandring. En følelse af, at du har forandret sig og aldrig mere bliver den samme. Den du var for bare et par måneder siden. Der er en stor transformation igang lige nu. Om vi interesserer os for det universelle eller ej, så har du måske mærket at der er nogle heftige energier igang. Sådan lidt som om, du har været med til et par marathon-løb oveni hinanden, og kroppen forsøger at få dig til at lytte til den - hvile, heale og integrere alt det nye, du nu er i besiddelse af.
Lidt volapyk-agtigt måske. Smiler.......jeg deler bare det, jeg selv mærker, og som jeg hører og mærker, at andre oplever lige nu.
Derfor denne lille 'nat-update' for at sige, at du er ikke alene. Det er sejt at heale på alt det, vi har med os i 'bagagen', så vi kan træde mere og mere ind i vores eget lys. Lag efter lag bliver skrællet af. Facaderne falder af. Du bliver som ny. Sårbart er det, men også vidunderligt bare at kunne være den man er.
Så er du selv dér lige nu, så er dette en kærlig reminder til dig - bliv ved, hold ud, gå vejen :-)

16-06-2020
13-06-2020

Jeg er igang med at opdatere min hjemmeside med nye malerier - blandt andet disse akvareller med drømmefanger-illustrationer, som du finder under Kunst 'Motiver papir' :-)

04-06-2020

Apropos det her med at følge sin intuition, som jeg skrev lidt om forleden dag, så giver dét at lade sig guide af sin intuition en vidunderlig følelse af at være i flow med livet.
'At følge sin intuition' kan også oversættes til 'At følge sit hjerte' ~ hjertet ved udmærket godt, hvad det har lyst til, men bliver ofte undertrykt af ego'et, frygten, den logiske tankegang, status - ens billede udadtil, hvordan ser det ud udefra, hvad tænker andre nu om mig-agtigt. Eller fortrængt af andres forventninger til én.
Hjertet / intuitionen frygter ikke - det lytter, bevæger sig fremad ud fra det, det hører og mærker i sit indre, ubekymret om udfaldet og om hvad andre tænker. Hjertet lever i nu'et.
I takt med at du bliver bedre til at lytte til dit hjerte/din intuition, ligeledes vokser din følelse af at være i flow med livet og at være mere i balance med dig selv.
Så hvordan kan man så blive bedre til at følge sit hjerte?
Det kan man først og fremmest ved at give sig tid til at lytte indad. Give sig selv nogle små stunder uden planer og 'to do-liste' hvor du giver dig tid til at lytte til dig selv.
Hvad hører du? Hvad kommer til dig?
Hvad har du lyst til at gøre i dette nu?

Øv dig i at følge dit indre kald.

Ønsker du støtte på din vej til at leve mere fra hjertet, så se hvad jeg tilbyder af coaching/livsvejledning under rubrikken Personlig Udvikling - Coaching/Livsvejledning. Du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf 61662313.

Kærligst Gitte

02-06-2020

Til September starter jeg nogle kreative kurser op hos aftenskolen LEA i Vordingborg. Jeg har ét kursus i kalligrafi og et i Doodle/mønster-tegning, så er det noget, du kunne tænke dig at lære mere om og få nogle hyggelige aftener med andre kreative sjæle, så se mere under rubrikken Kreative Kurser - Aftenskoler :-) eller hop direkte ind på aftenskolen LEA's hjemmeside https://www.aftenskolenlea.dk/
under Kreative Kurser og se mere information om kurserne og tilmeld dig :-)
Håber vi ses :-)

Kreative hilsner fra Gitte