16-06-2020

Forandring

At arbejde med sin egen personlige udvikling og sige ja til at gå 'Hjertets vej' ~ en rejse tilbage til sit autentiske jeg, er ikke for sarte sjæle. Smiler.....men jeg håber, du har valgt at gøre det. Når du træder ind i dit eget lys, inviterer du andre til at gøre det samme. Om de vælger at gøre det, er deres eget ansvar.
Måske mærker du, at der sker en masse i dig lige nu. En forandring. En følelse af, at du har forandret sig og aldrig mere bliver den samme. Den du var for bare et par måneder siden. Der er en stor transformation igang lige nu. Om vi interesserer os for det universelle eller ej, så har du måske mærket at der er nogle heftige energier igang. Sådan lidt som om, du har været med til et par marathon-løb oveni hinanden, og kroppen forsøger at få dig til at lytte til den - hvile, heale og integrere alt det nye, du nu er i besiddelse af.
Lidt volapyk-agtigt måske. Smiler.......jeg deler bare det, jeg selv mærker, og som jeg hører og mærker, at andre oplever lige nu.
Derfor denne lille 'nat-update' for at sige, at du er ikke alene. Det er sejt at heale på alt det, vi har med os i 'bagagen', så vi kan træde mere og mere ind i vores eget lys. Lag efter lag bliver skrællet af. Facaderne falder af. Du bliver som ny. Sårbart er det, men også vidunderligt bare at kunne være den man er.
Så er du selv dér lige nu, så er dette en kærlig reminder til dig - bliv ved, hold ud, gå vejen :-)