04-06-2020

At være i flow med livet :-)

Apropos det her med at følge sin intuition, som jeg skrev lidt om forleden dag, så giver dét at lade sig guide af sin intuition en vidunderlig følelse af at være i flow med livet.
'At følge sin intuition' kan også oversættes til 'At følge sit hjerte' ~ hjertet ved udmærket godt, hvad det har lyst til, men bliver ofte undertrykt af ego'et, frygten, den logiske tankegang, status - ens billede udadtil, hvordan ser det ud udefra, hvad tænker andre nu om mig-agtigt. Eller fortrængt af andres forventninger til én.
Hjertet / intuitionen frygter ikke - det lytter, bevæger sig fremad ud fra det, det hører og mærker i sit indre, ubekymret om udfaldet og om hvad andre tænker. Hjertet lever i nu'et.
I takt med at du bliver bedre til at lytte til dit hjerte/din intuition, ligeledes vokser din følelse af at være i flow med livet og at være mere i balance med dig selv.
Så hvordan kan man så blive bedre til at følge sit hjerte?
Det kan man først og fremmest ved at give sig tid til at lytte indad. Give sig selv nogle små stunder uden planer og 'to do-liste' hvor du giver dig tid til at lytte til dig selv.
Hvad hører du? Hvad kommer til dig?
Hvad har du lyst til at gøre i dette nu?

Øv dig i at følge dit indre kald.

Ønsker du støtte på din vej til at leve mere fra hjertet, så se hvad jeg tilbyder af coaching/livsvejledning under rubrikken Personlig Udvikling - Coaching/Livsvejledning. Du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf 61662313.

Kærligst Gitte