21-05-2020

At beskytte sin energi og forblive i sin 'power' :-)

Har du sagt JA til dig selv, JA til din egen power, JA til at du er sat i verden med den mission FULDT ud at være den, DU er og leve dit liv, som det er sandt for DIG (ikke din mor, din søster, dine kolleger, dine venner......) så mærker du måske, at du er ekstra sårbar for andres energi i denne tid, og må trække dig lidt tilbage for at favne det hele og beskytte din energi, for når du først træder ind på hjertets vej, vil du opleve og mærke, at det absolut ikke er alle, der synes om dine valg og ej heller din høje og glade energi, som man kommer i kontakt med, når man vælger sig selv TIL, og begynder at lytte til sin egen indre stemme og følger sin intuition, skridt for skridt.

Har du det meste af dit liv levet med at please andre og prøvet at passe ind i samfundets kasser og normer for, hvordan det er sandt at leve, så vil du måske have haft lidt svært ved at mærke, hvilke mennesker der var gode for dig at bruge tid med, og du har svinget lidt frem og tilbage mellem dit gamle 'pleaser-jeg' og dit nye 'autentiske-jeg', hvilket er ganske naturligt. Det tager tid at finde hjem til sig selv, og det må det gerne. Prøv at se det som en læreproces i stedet for at dunke dig selv oveni hovedet med selv-bebrejdelser over, hvorfor du da ikke har kunne se og mærke det. Glæd dig i stedet over, at du nu er kommet endnu længere på rejsen tilbage til dit hjerte og dit autentiske jeg :-)

Måske mærker du det i dine relationer lige nu?
Fordi du træder mere og mere ind i din sande power, hvilket udover at være en skøn energi at være i, også er enormt sårbart, fordi du mærker, hvordan nogle gerne vil trække dig med ned i deres lave, sidden fast i gamle mønstre og overbevisninger og 'jeg vil altså ikke rokke mig ud af min komfortzone'-energi og kan ikke glæde sig på dine vegne.
Lad være med at bebrejde dig selv og sige til dig selv, at det nok er dig, der er helt gal på den.
Der er IKKE noget galt med dig. Du er SEJ, og du kan godt.
Træd lidt tilbage og nyd din egen energi og TRO PÅ DIG SELV og DIN vej :-)

Det er din højere bevidsthed, du er begyndt at lytte til, når du træder ind på hjertets vej. Og det er den, du skal lytte til - ikke dit ego eller andres ego, der lever i frygt og begrænsning.

Beskyt din energi og sæt sunde grænser for dig selv og andre. På den måde er du også en vejviser for andre, der ikke har lært at være tro mod sig selv :-)

Kærligst Gitte