21-03-2020

En anderledes tid

Jeg har ikke haft så mange ord at dele på det seneste ~ eller ord er der nu rigeligt af i mit indre, men jeg har ikke rigtig kunne formidle dem videre. Det er jo en lidt anderledes verden, vi lever i lige nu, og nogle gange er det sundt bare at træde lidt tilbage, og bare være iagttager. Det er det, jeg gør.
Jeg har en lidt anderledes holdning til det, der sker i verden, end den vi kan høre om, hvis vi følger med i nyhederne. Nu har jeg ikke tv-kanaler mere, men jeg følger lidt med på nyhederne på min telefon, men mest af alt forsøger jeg at undgå nyheds-presset og forblive i min indre ro og tillid til, at det der sker er en læringsproces, og lige nu ser det måske lidt sort og usikkert ud, men der er lys forude. Vi har brug for forandring og at træde endnu mere ind på hjertets vej og blive den bedste udgave af os selv.
Jeg vil her henvise til et af mine tidligere opslag på bloggen - 'Vejen tilbage til dig selv' - her kommer linket http://www.gittebarlev.dk/27090526/6866552/posting/vejen-tilbage-til-dig-selv

Jeg har haft lidt nye tanker om hjemmeside kontra blog - måske kommer der lidt ændringer snart. Det vil jeg selvfølgelig dele mere om, hvis det bliver aktuelt.

Indtil da, pas på jer selv og hinanden - og prøv at brug den ekstra tid, du måske er kommet i besiddelse af i denne virus-tid, til at søge ind i dig selv, mærke dig selv og lytte til dit hjertes hvisken.

Keep Shining :-)

Kærligst Gitte