08-03-2020

Mod og styrke

Som sagt er vi ved at flytte, så der er en del at se til, og en masse forandrings-energi i luften - og også det at give slip på det gamle. Vi har også måtte sælge nogle møbler, der har fulgt os gennem mange år og der er mange minder forbundet med det. Både dejlige minder, men også sorgfulde minder. Men det er godt at give slip, så ny energi kan komme ind.
Sådan en flytning får mig også til at reflektere lidt over, hvor meget der er sket i mit liv. Det har absolut ikke været rosenrødt, og der har været rigtig meget, der har gjort ondt. Men da jeg blev alene med mine børn for 11 år siden, lovede jeg mig selv, at lære at elske hver en celle af mig, at følge mit hjerte, og at nyde hver en dag, nyde mine børn og være en nærværende og kærlig mor, uanset hvad jeg stod i af udfordringer. Og dem har der været mange af, men jeg har holdt mit løfte til mig selv, og må lige nive mig selv i armen ind imellem, for at mærke 'at jeg GJORDE det sgu' - gik gennem alt det svære med ret ryg, og fandt gnisten indeni til at gå igennem det med godt humør og kærlighed :-)
Jeg møder mange seje kvinder og mænd på min vej, der også er blevet præsenteret for barske perioder og hændelser i deres liv. Må vi huske at rose os selv for at finde modet og styrken til at gå igennem det, og holde os oprejst, og vælge at 'shine' alligevel. Alt hvad vi går igennem, styrker os i vores personlige vækst, og får os endnu mere ind på hjertets vej :-)
Keep Shining :-)