28-02-2020

Nyt hjem, forandring og lidt praktisk info :-)

Min familie og jeg skal flytte til et nyt hjem, så det næste stykke tid, kommer jeg til at bruge meget tid på flytningen. Jeg har de sidste par måneder skrevet lidt om energierne for 2020, som meget handler om forandring og det her med at træde endnu mere ind i vores autentiske jeg ~ vores eget lys ~ hjertets vej, så hvis du ikke har fået læst med, vil jeg benytte denne, lidt forvirrende, flyttetid med at dele nogle af mine tidligere skriverier :-) Der vil også komme lidt nyt ind imellem ~ livet går jo ikke i stå pga en flytning. Tværtimod. Smiler..... :-)

Her er et link til mit indlæg omkring nytårsskiftet omhandlende lidt om forandring http://www.gittebarlev.dk/27090526/6856106/posting/afslutning-af-%C3%A5ret-et-nyt-kapitel
Læs med, hvis du har lyst :-)

Her i flyttetiden bliver der lidt ændringer i min arbejdsgang ~ malekurser tilbyder jeg først fra ca. midt i april, men book endelig tid på gittebarlev@gmail.com hvis du har lyst til at komme og male hos mig én dag i foråret.

Retreats bliver ligeledes sat på pause.

Ønsker du at få lavet et maleri på bestilling, kan det sagtens lade sig gøre. Men Meld gerne ud i lidt god tid.

Coaching sessioner kan kun tilbydes telefonisk indtil ca. midten af april. Til gengæld tilbydes det både i dag- og aftentimer, så har du brug for et lyttende øre og vejledning, så kontakt mig endelig på tlf. 61662313 / email gittebarlev@gmail.com :-)

De bedste hilsner
Gitte