23-02-2020

Inspiration til personlig udvikling :-)

Som en lille efterfølger af mit forrige indlæg om 'Indre ro', og hver dag søge ind til det sted inden i dig, hvor du kan høre din egen stemme, så vil jeg i dag dele et link til filmen 'The Shift'af den fantastiske forfatter i selvværd og personlig udvikling, Wayne Dyer, hvis læring jeg selv har benyttet mig utrolig meget af på min egen personlige rejse til at komme tilbage til mit autentiske jeg og lære at elske mig selv. Wayne Dyer har skrevet rigtig mange bøger, som jeg også på det varmeste kan anbefale. Og netop det her med at stoppe op og være til stede i nu'et og lytte til sin egen indre stemme, er også et af de værktøjer, Wayne anbefaler i sine bøger.

Det var én af mine kære veninder, der i går morges sendte mig et link til filmen, som jeg har set utallige gange efterhånden, fordi den er så smuk og lærerig, og hver gang jeg ser den, bliver jeg så taknemmelig for det Wayne har lært mig om hver dag at vågne op med taknemmelighed i hjertet og være den bedste udgave af mig selv.

Og da det væltede ned med regn, da min veninde sendte linket til filmen, så jeg det som et tegn til at tage mig en lille hyggestund på sofaen og gensé filmen.

Måske har du lyst til en søndags-hyggestund på sofaen med en god kombi af en smuk og lærerig film?

Her kommer linket: https://youtu.be/7SnWOTDykAc

Må din søndag blive vidunderlig :-)

I kærlighed fra Gitte