14-02-2020

Selvkærligheds-dag

Så blev det fredag ~ dagen hvor der er stort fokus på, at det er Valentins Dag ~ i hvert fald på de sociale medier :-) Jeg har egentlig aldrig rigtig gået op i disse 'mærke-dage' ~ til gengæld har livet lært mig, hvor utrolig vigtigt det er at elske sig selv og gøre ting, der gør én glad. At fylde sig selv op med god energi og kærlighed. Det er VIDUNDERLIGT at gøre en masse gode ting for andre, men vi må også huske at fylde os selv op med noget af det, der får os til at føle os godt tilpas. Så får vi fornyet vores egen energi, så vi atter kan give til vores kære.
Og i stedet for at sidde og føle os ene og alene på denne Valentins Dag, hvad så med at gøre det til din helt egen Selvkærligheds-dag ? Du kan nå det endnu :-) Hvad gør dig glad?

Nedenfor deler jeg lidt gode idéer til en selvkærlig dag fra Instagram, og nogle selvkærlige mantra'er, du kan lade dig inspirere af, hvis det taler til dig.

Hav-billedet er fra et lille fredags-eventyr, jeg begav mig ud på i dag, for at genoplade mig selv med den dejlige og healende havluft og solens stråler. At tage på en lille tur ud i det blå, særligt til havet, er én af de ting, der står på min selvkærligheds~indre glæde~liste :-)

Ønsker dig en skøn Valentins Dag i selvkærlighedens tegn :-)

Kærligst Gitte