24-01-2020

Vejen tilbage til 'dig selv'

Der har endnu engang været rigtig meget gang i 'de universelle energier', og jeg deler lidt inspiration nedenunder dette skriv om netop det emne. Jeg er ikke astrolog, så jeg nøjes med at dele det, jeg selv bliver inspireret af, fordi jeg mærker disse energier meget kraftigt på mig selv i denne tid. Både i sind og krop, men også i mine daglige handlinger.

Sådan på helt almindeligt dansk sprog, handler energierne i denne tid og den kommende tid om, at det altså er tid til at gå den autentiske vej. Nemlig fra hjertet. Vi kan ikke længere skjule for os selv (og for verden), hvem vi er. Noget er nødt til at ændres. På den måde højnes kærligheden på verdensplan også, hvilket der er rigtig meget brug for.

Sååååå…… slut med kun at leve 'et okay liv' - slut med at overhøre sit hjertes kald og leve efter det gamle paradigme. De gamle mønstre og overbevisninger.

Mange er kommet så langt væk fra dem selv og deres egen sandhed efter i mange år at have 'nægtet' at lytte til sig selv. Så hvordan finder man så tilbage til sig selv?

Den bedste måde jeg kan beskrive det på her og nu, er ved at sammenligne sig selv med en rose. Rosen har mange lag af blade. Og hvis du ser bladene som de masker, du har taget på gennem årene, og som vi nu gradvist skal arbejde på at tage af, så du atter kan komme ind til kernen af dig selv, hvilke masker skal du så tage af?

Når vi bliver født ind i denne verden, er vi helt rene og uskyldige og FULDT ud den, vi er. Vi kan ikke være andet. Vi er smukke og unikke lige præcis, som vi er. Efterhånden som vi gror op, mærker vi måske, at vi ikke er okay. Alt efter hvilke rollemodeller det lille barn vokser op med og spejler sig i og udvikler sig ud fra, så begynder det måske at tage de forskellige masker på. Indordner sig ud fra den stemning og energi, de mærker, og de overbevisninger og mønstre, de bliver 'flasket op' med. Det er jo meget forskelligt, hvordan rollemodellerne er og hvilke masker, vi tager på, men mange begynder i de tidlige år at komme langt væk fra sit autentiske jeg, og får viklet sig ind i situationer, relationer og et liv, der måske ikke stemmer helt overens med deres egen sandhed.

Så når vi senere i livet skal finde ud af, hvem vi er, og hvad der er sandt for os, så er det selvkærligheden vi skal have fat i, først og fremmest.

Hvordan vil én, der elsker sig selv leve? Hvad er sandt for dig? Hvilke gamle mønstre- og overbevisninger, skal du slippe, så du kan træde ind i dit eget lys? Din mors anklagende stemme 'jamen det er da sleeeeeeet ikke dig', når du fortæller, hvad du gerne vil arbejde med. Eller 'han er godt nok meget medie-liderlig' sagt om én af jeres venner i familien, hvorfor du har tænkt, at så må du hellere lade være med at dele noget som helst af dig selv på de sociale medier eller til den klumme i avisen, som du egentlig har lyst til at sende din tekst ind til. Eller 'mænd græder ikke, de skal være stærke', hvorfor du engang besluttede dig for, at du i hvert fald aldrig skal vise dine følelser.

Det er tid til at give slip på alle de gamle historier - så nye spændende eventyr kan begynde :-)

Er du klar????? Smiler...…. Det er jeg :-)

Har du brug for støtte på din egen rejse, så se hvad jeg tilbyder af coaching/livsvejleding :-)

Glædelig Nymåne :-)

Kærligst Gitte