11-01-2020

Om fuldmåne, følelser og nye tider :-)

Endnu engang er det fuldmånetid ~ denne gang i Krebsens tegn. Følelser blandt andet. Måske har du mærket, at følelserne har bevæget sig meget op og ned de sidste par dage ? Der er virkelig gang i transformationen ~ det er tid til at vokse endnu mere, personligt. Tid til forandring. Nye begyndelser, og det at træde endnu mere ind i dit hjertes sandhed ~ dit autentiske jeg.
Måske har du allerede handlet lidt på nogle af de forandringer, du ønsker i dit liv?
Uanset hvad, så er det en super spændende tid, vi går ind i. Hvis vi vil. Og hvis vi tør. Mulighederne er der. Så må vi vælge, om vi vil vove os ud i det eller sidde fast i det gamle.

Billedet er fra morgenens solopgang, som så fint passer til de følelser, jeg selv mærker i denne tid. De seneste dages mørke og regn, der har fået tårerne til at trille og forløse gamle traumer ~ og lyset som allerede i går aftes var på vej, hvilket jeg mærkede på min aftentur ~ og lyset som 'buldrede' frem denne morgen ~ det var så smukt og jeg føler mig klar til at favne det nye, der venter 'lige om hjørnet'.

Det er en tid, hvor gamle traumer er kommet op til overfladen for kærligt at blive favnet, mærket og givet slip på.
Som jeg tidligere har nævnt, er vi alle i besiddelse af lys & mørke ~ glæde & sorg ~ yin & yang. Det feminine og det maskuline. Både mænd og kvinder er i besiddelse af det feminine og det maskuline.
Vi skal ikke være bange for mørket. Det er en naturlig del af os. Af livet. I stedet for at løbe fra det, når det dukker op, så vær i stedet med det. Mærk det. Det er ikke ynkeligt at græde ~ ej heller hvis man er en mand, selvom mange er opdraget til, at tårer og det med følelser hører til i kvindernes verden. Det er ikke sandt. Tværtimod kommer vi mere i balance med os selv, når vi kan være med både mørket og lyset i os.
Vær med følelserne, ligesom vandet der flyder. Det giver flow og balance i sind/krop. Når du øver dig i at være i kontakt med dine følelser, healer du samtidig gamle traumer og blokeringer. Øv dig i også at udtrykke dine følelser i det ydre. Overfor dine kære. Dine medmennesker. Lad det flyde, som vandet der flyder stille, smukt og ubesværet.

Og husk, efter mørke kommer altid lys.

Kærlige tanker til dig, der læser med :-)

Gitte