28-12-2019

Afslutning af året - et nyt kapitel

Det er altid noget særligt, når et år er ved at være slut og et nyt er ved at begynde, synes jeg. Som en slags 'kapitel af livet' - eller en årsopgørelse af livet. Hvordan har året været? Hvad har du lært? Hvad vil du tage med dig videre - 'arbejde' videre på. Hvad ønsker du at give slip på? Er der noget, der ikke 'tjener' dig mere? Det kan være personer, situationer, ting. Det er et godt tidspunkt at få ryddet op i livet på. I det indre og i det ydre. Når vi giver slip på det, der ikke føles sandt for os mere, så bliver der plads til, at noget nyt og måske endnu bedre kan komme ind i vores liv. Om det er stakken af bluser i skabet, der skal tyndes ud i, så du kan tiltrække nogle nye fine bluser, der passer bedre til dér, hvor du er i dit liv nu; eller om det er mennesker i dit liv, der fylder rigtig meget og som forventer alt muligt af dig, som du ikke ønsker at være en del af mere. Eller jobbet der føles som en byrde. Hvilke forandringer kunne du tænke dig i dit liv ? Ønsker du forandringer på nogle livsområder, så er du den eneste, der kan skabe dem. Der må handling til. Det er et valg. Og det er måske lidt skræmmende med forandring, men hvad nu hvis diet tilfører dit liv mere indre glæde ?
Giv slip på det gamle, der ikke giver dig noget mere; arbejd videre med det, der virker, og åben dit hjerte for det nye.
Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at træde ind i et nyt år. Og jeg er meget åben for forandringer - alt det nye der venter. Året har prøvet mig af på mange områder af mit liv, og jeg er taknemmelig for den læring og indsigt, det har givet mig, og endnu engang har det vist mig, hvor meget det betyder, at man står stærkt i sig selv og har den indre ro, så man kan blive stående oprejst selv i kaotiske og smertefulde tider.
Livet er NU - så følg dit hjerte og det der føles sandt for dig, og giv slip på det, der ikke føles sandt mere.

Kærligst Gitte