28-10-2019

Taknemmelighed

I dag vil jeg skrive lidt om taknemmelighed, udfra et af mine malerier. Mange af mine malerier er skabt med inspiration fra mine egne livserfaringer og de processer, jeg selv har gennemgået. Dette maleri 'Wake up with gratitude in your heart' blev jeg inspireret til, efter mine børn og jeg flyttede ud på landet for 4 år siden, hvor jeg virkelig følte mig hjemme, omkranset af smuk natur. Et nyt kapitel, hvor jeg kunne tage afstand fra tidligere års drama, der havde fyldt i mit liv ~ her midt i naturen kunne jeg høre min egen indre stemme, heale mig selv og fokusere på alt det smukke, jeg havde at være taknemmelig for i mit liv.
Når vi fokuserer på taknemmelighed ~ på det, der VIRKER i vores liv ~ åbner vi op for den indre glæde og bliver modtagelig for, at endnu mere dejligt kan strømme ind i vores liv. Og møder vi udfordringer på vores vej, kommer de ikke til at fylde lige så meget, når vi befinder os i én tilstand af taknemmelighed.

Brug taknemmelighed som et dagligt redskab ved at finde en lille notesbog, hvor du dagligt skriver alt det ned, du er taknemmelig for i dit liv. Skriv feks hver gang, du kommer i tanke om noget i løbet af dagen.
- tak fordi.........
- tak fordi.........
- tak fordi.........

......eller måske virker det bedre for dig med én gang om dagen, og så er før sovetid et godt tidspunkt til lige at bruge 5 minutter på at opsummere, hvad du har været taknemmelig for i dag. Særligt hvis du er et sted i dit liv, hvor der er mange svære udfordringer, der fylder, for så får du lige vendt energien til noget positivt...... selv en mørk dag kan ende med at blive lys, når du tuner ind på taknemmeligheds-frekvensen........ 'jamen, der ER jo virkelig noget smukt og dejligt i mit liv på trods af den og den udfordring'......kan du ende med at føle :-)

Nogle kan blive lidt irriteret og provokerede af at skulle bruge ekstra tid på at skrive i en dum notesbog hver dag, og at der så er ENDNU en ting, de skal forholde sig til hver dag, men jeg vil på det varmeste anbefale bare at prøve det af i én måneds tid og se, hvad der sker, hvis du kan mærke, at du virkelig har brug for at skabe nogle ændringer i dit liv og dit tankemønster ;-)

Skriv bare hurtigt derud af, det der lige falder dig ind...... - tak fordi; - tak fordi.......... helt bitte små ting som at have tag over hovedet, mad at putte i maven, en seng at sove i.......og arbejd så videre til andre områder i dit liv.
Og se så lige, hvor magisk dit liv er :-)

Ønsker dig god fornøjelse og en ny og smuk uge.

Har du brug for støtte på din egen vej til selvkærlighed og indre glæde, så se hvad jeg tilbyder af coaching/livsvejledning her på hjemmesiden. Maleriet kan også ses på Malerier med motiv :-)

I kærlighed

fra Gitte