07-10-2019

Lys og mørke

'Only when we are brave enough to explore the darkness, will we discover the infinite power of our light' ~ Brene Brown

Blwv lidt inspireret af aftenhimlen i går til at skrive lidt om lys & mørke,som vi jo alle indeholder, og som er noget, man også arbejder en del med på selvkærlighedsrejsen, hvis man først er trådt ud på den vej ;-)
Der har på det seneste virkelig været gang i nogle transformerende energier i universet, hvilket vist ikke helt er min mission at skrive om (ikke på nuværende tidspunkt i hvert fald), men det findes der heldigvis mange andre, der er dygtige til, som du sikkert vil finde frem til, hvis det taler til dig.
Jeg har selv mærket disse energier meget kraftigt det sidste års tid, og i sommermånederne og indtil nu, har jeg følt mig kastet rundt til alle verdenshjørner indenfor de livstemaer, jeg personligt arbejder med. Måske du også har mærket det ?
Som en veninde beskrev det 'der er virkelig gang i den helt store indre ommøblering for tiden'.....smiler......for det er ikke noget, man lige kan spotte i det ydre, men måske vil andre lægge mærke til, at du har forandret dig i din måde at være på i 'verden'.
Når man healer på de livstemaer, man har med sig i rygsækken, så må man favne den sorg og smerte, man har i sig. Noget som altid vil være der, men som når man favner den og ER med den, når den ind imellem titter frem, med tiden kommer til at fylde mindre i livet.
Det tager tid at arbejde med de mønstre, vi har taget til os og levet ud fra, og smertefuldt (....og lidt møg irriterende.....griner :-) ) at se sig selv været havnet i et eller flere af mønstrene igen. Men ting tar' tid, og øvelse gør mester, så se det som læring.......dyk ned i det igen ~ vær med mørket, og lyset vil herefter skinne endnu klarere, og du står ENDNU stærkere i dig selv.

Keep Shining :-)

Har du brug for støtte på din personlige rejse, så se hvad jeg tilbyder af coaching/livsvejledning :-)

Kærligst Gitte