28-09-2019

At stå i sin egen styrke

Jeg har gået og iagttaget denne smukke tallerkensmækker-blomst på det sidste ~ elsker den dybe orange farve og de dekorative blade...... egentlig har jeg ikke fået sået tallerkensrmækkere i år, så det er en overlever fra sidste år ~ et lille mirakel, som minder mig om den styrke, det kræver at stå ved sig selv, når man har valgt at leve meget anderledes........ for det kræver nemlig umådelig meget styrke, mod, selvkærlighed...... man bliver lidt af én overlever.
Nu kan jeg jo kun tale af egen erfaring, og dem jeg møder på min vej, der har vovet at lytte til sit hjertes kald...... men fordi det her med at træde ind i sin egen styrke og leve sin egen sandhed, er så meget anderledes, end det vi er opdraget til, så kan det nogle gange virkelig være én udfordring at stå fast i sig selv og den vej, man nu har valgt ~ og de valg man træffer undervejs. Der bliver stillet spørgsmålstegn, og nogle gange meget nærgående spørgsmål, til de valg, man træffer; måske føler man ofte, at man direkte skal forsvare sine valg; mennesker fra fortiden, der har kendt dig, da du levede dit liv ud fra 'dit gamle jeg', hvor du bare fulgte med samfundets normer og kasser og andre menneskers forventninger til dig - og de gamle begrænsede overbevisninger om, at man KUN kan leve på denne måde, vil måske prøve med frygt og kontrol at holde fast i 'den go'e' gamle dig og overbevise dig om, at nu er du da helt på afveje.......
Men kun DU ved, hvad der er sandt for dig, og inde i dig har du én utrolig styrke, som du gradvist vil mærke, når du fortsætter ud af din egen vej, uanset hvad andre siger........ om nogle så vælger at forsvinde ud af dit liv....... det er okay. Ønsk dem i dit indre lykke og glæde på deres vej, og giv så slip og fortsæt videre af din egen vej.
Nye ligesindede sjæle vil komme ind i dit liv ~ støttende sjæle med samme mindset.......
Stå fast i din egen styrke ~ vær DIG ~ og fortsæt din egen sande rejse. Jeg ved, DU KAN :-)

I kærlighed
fra Gitte