21-07-2019

Du er nok ~ lad dit lys skinne

Jeg har indtil videre kun delt kreative indlæg her på min forholdsvis nye blog. Jeg havde en anden blog, som jeg havde haft siden 2011, og ved nytårsskiftet 2018/2019 kunne jeg mærke, at der skulle nyt til på mange områder af mit liv - blandt andet lukning af min blog, og nu prøver jeg at have en blog her på hjemmesiden. Den har ikke helt de samme funktioner som den gamle, men pyt......
Udover at være kreativ er min passion personlig udvikling ~ jeg har selv de sidste 11 år været på en selvkærlig rejse og lært at elske mig selv, stå ved mig og lytte til, hvad der er sandt for mig og hvordan det er sandt for mig at leve. Det har absolut ikke været en smertefri eller nem rejse, og jeg lærer stadig nyt hver eneste dag, men jeg er så dybt taknemmelig for, hvor langt jeg er kommet med mig selv, og hvordan det indre arbejde smitter så smukt af på mit ydre liv.
Jeg har delt dette lille skriv/digt med både veninder og klienter på det seneste ~ skrevet af forfatter Anita Moorjani ~ det er fra bogen 'Du er nok', som er blevet én af mine yndlingsbøger i min bogreol. Digtet har talt til mig, siden jeg læste det første gang, fordi det så fint beskriver måden, jeg selv voksede op og spejlede mig i andres dårlige selvværd, lave energi og overbevisninger, om end jeg egentlig var en enorm glad og kreativ pige, der var god til at lytte til min intuition og hjerte, men gemte mit sande jeg væk, når jeg mærkede, at det ikke var okay at være, den jeg var.
Og jeg mærker, at rigtig mange voksne mennesker i dag, også er kommet langt væk fra deres autentiske jeg, fordi de i mange år har gemt det væk for at passe ind og være accepteret.
Heldigvis er det muligt at 'reparere' på det som voksen og folde sig ud som den smukke lysende sjæl, vi alle er.
Deler Anita's budskab med jer i dag, og kan varmt anbefale at læse hendes bøger.
God søndag.
Kærligst Gitte