Male-workshop 'Slip dig selv fri'

Så er det endelig sommer, og den lune tid er oplagt til at slippe det indre barn løs og lege med skønne farver.

Jeg har fastsat nogle forskellige datoer i sommermånederne juni, juli & august for maleworkshoppen 'Slip dig selv fri' hos mig i Præstø.

Se hvilken dag, der passer DIG :-)

Giv dig selv en fridag, hvor dit indre barn får lov til at komme ud og lege og skabe glad og farvestrålende kunst, og hyggeligt samvær med andre maleglade og kreative sjæle :-)

På workshoppen skal vi lege med masser af skønne farver ~ som inspiration til farver og mønstre (og måske motiv), bruger vi bla havens blomster og planter.

Det eneste du skal medbringe er dig selv, en madpakke til dagen og lyst til at skabe din egen kunst :-)

Du behøver absolut ikke at have erfaring i at male billeder. Du kan lade dig inspirere af mine teknikker, eller finde dine helt egne. Slip fantasien løs. Alt er muligt.

I prisen indgår div. akrylmaling, penselbrug, mønsterpapir, tusch, lim, stempler, og der vil være 1 mellemstort lærred samt 1 lidt mindre til hver deltager. Tag gerne lidt lærreder med selv, hvis du er sikker på, at du kommer til at arbejde super effektivt ;-)

Der vil være små pauser og en spisepause undervejs. Jeg sørger for te, kaffe, vand, lidt snacks.

Workshoppen afholdes hos mig i Præstø (yderligere information ved tilmelding) fra kl 11-17. Prisen er 995,-kroner

Du kan vælge mellem følgende datoer:

1. Lørdag den 3. juni 2017

2. Lørdag den 17. juni 2017

3. Lørdag den 22. Juli 2017

4. Lørdag den 29. Juli 2017

5. Lørdag den 26. August 2017

Du tilmelder dig ved at skrive til mig på email gittebarlev@gmail.com eller pr sms 61662313 ~ skriv dit deltagernavn, tlfnr samt hvilken dato/nr på workshop, du ønsker at deltage i ~ og ved at betale via mobilepay 61662313 (kan også ske via bankoverførsel - spørg om kontonr.)

Jeg glæder mig til at møde dig og have nogle FANTASTISKE kreative timer sammen :-)

Glade & Farverige hilsner fra Gitte

Male på sten-workshop forælder/barn

På denne workshop skal vi lave farverige, flotte & sjove sten :-)

Vi bruger akrylmaling, poscatusser og til sidst giver vi dem en gang lak, for så holder stenene sig fine, både indendørs og udendørs, og de bliver fine blanke at se på.

Måske synes I det kunne være sjovt at lægge små festlige sten på trappeopgangen eller i haven, eller rundt omkring i jeres hjem. Eller sten med kærlige og opmuntrende ord.

Workshoppen er for 1 voksen (forælder/bedsteforælder) med 1 barn, og der vil være maling, tusser, lak, sten og pensler til rådighed. Har I selv nogle sten, I ønsker at bruge til formålet, så tag dem endelig med :-)

Der vil være te/kaffe/saft og lidt frugt til nogle små hyggepauser undervejs. Medbring selv en madpakke, hvis I mener, at I får brug for det.

I kan vælge mellem følgende datoer:

1. Torsdag den 20/7-17 fra 10-13

2. Torsdag den 27/7-17 fra 10-13

Workshoppen afholdes hos mig i Præstø (nærmere info omkring adresse ved tilmelding) og prisen er 395,-kroner for 1 voksen med 1 barn.

Ønsker I at have flere børn med, eller 2 voksne og 1 barn, kan det sagtens lade sig gøre. Kontakt mig da, og vi finder ud af prisen.

I tilmelder jer på tlf. 61662313 (gerne sms) eller på email gittebarlev@gmail.com ved at skrive jeres navne, et tlf.nr. og hvilken dato, I vil deltage på. Og ved at indbetale beløbet på mobilepay 61662313 (ønskes der at overføre med bankoverførsel, kontakt mig for kontonr.)

Jeg glæder mig til nogle super hyggelige og farverige timer sammen med jer :-)

Glade hilsner fra Gitte

Male-workshop forælder/barn

Denne workshop er for forældre, der gerne vil hygge sig sammen med sit barn, og sammen skabe jeres egen kunst.

Vi skal lege med akrylmaling og lave flotte og farverige malerier på lærred og papir.

Jeg har masser af stempler og andre redskaber, vi kan lave spændende mønstre med på vores kunstværker. Der vil også være forskelligt mønster- og tekstpapir, så man kan lave fine collager.

Måske har allerede I én idé om, hvad I vil male ~ hvis I har en ting derhjemme, I gerne vil male efter, så tag den endelig med. Det kan også være, at idéen kommer til jer, når I kommer her, eller mens I maler de første lag maling.....måske ønsker I at lave et fælles maleri, som I kan have som et minde om en dejlig male-dag. Bare slip fantasien løs.

Workshoppen er for 1 voksen med 1 barn. I prisen indgår alle materialer - lærreder & papir dog i begrænsede mængder, hvis I tror, I kommer til at lave rigtig mange malerier, så tag gerne lidt lærreder med selv)

Det eneste I skal medbringe er jer selv, et godt humør og lysten til at skabe flot kunst sammen med andre kreative :-) Og en madpakke til dagen.

Der vil være te/kaffe/saft og lidt frugt/snack til små hyggepauser.

Prisen er 695,-kroner for 1 voksen og 1 barn. Kontakt mig, hvis du har flere børn, du gerne vil have med, eller hvis I feks er 2 voksne og 1 barn, så finder vi en pris :-)

Workshoppen afholdes hos mig i Præstø (adresse fås ved tilmelding), og du kan vælge mellem følgende datoer:

1. Tirsdag den 18/7-17 fra 10-14

2. Tirsdag den 25/7-17 fra 10-14

Du tilmelder dig på tlf. 61662313 (gerne sms) eller på email gittebarlev@gmail.com ved at skrive jeres navne, et tlfnr, skrive hvilken dato I vil deltage på, samt betale beløbet via mobilepay 61662313 (kontakt mig hvis I ønsker at overføre via bankoverførsel)

Jeg glæder mig rigtig meget til nogle hyggelige og farverige timer med jer :-)

Kreative sommerhilsner fra Gitte