Værksted/Galleri

Jeg har mit male-værksted hjemme hos os selv i Præstø, og det fungerer samtidig som et galleri, hvor man kan komme og kigge. Her har jeg samlet min kunst som en fin og kreativ udstilling.

Udover malerier og tegninger, har jeg lidt andet kunsthåndværk, som jeg hygger mig med at skabe ind imellem ~ her er kunst på sten, kunst på små taburetter, papiruroer, filtmuffins, smykker........

Der er mange gode gaveidéer, og kunst i mange prisklasser ~ der kan købes fine gavekort til kunst, male-kurser og bodyblissbehandling.

Gavekortene er alle håndlavede, og på hvert gavekort er et lille originalt kunstværk, som modtageren kan tage af og bruge, som vedkommende ønsker. Du vælger selv det gavekort, du vil købe :-)

Du skal være hjertelig velkommen til at booke en tid til et besøg i mit hyggelige værksted/galleri.

Der kan bookes tid på alle tidspunkter på dagen. Er I flere, der ønsker at komme på besøg sammen (veninder, familie, kunstforeninger ol.) kan det sagtens lade sig gøre.  

Jeg byder på en kop kaffe eller te, og så kan du/I i ro og mag gå rundt og kigge på de forskellige ting og nyde den kreative stemning.

Jeg fortæller også gerne lidt om kunstnerlivet, og viser hvad jeg er igang med af projekter.

Du kan booke tid til besøg ved at ringe til mig på tlf. 61662313 (jeg modtager gerne sms) eller skrive en mail på gittebarlev@gmail.com - her vil du også få nærmere besked om min adresse.

Jeg glæder mig meget til at se dig :-)

Kreative hilsner fra Gitte

 

OBS: Jeg har også en del malerier ude af huset på udstillinger, så hvis du går efter et specifikt maleri, så kan jeg sagtens sørge for, at få det hjem, til du kommer på besøg :-)