Retreats


Jeg tilbyder 1 & 2 dages retreats for enkeltpersoner i Præstø i dejlige fredfyldte & healende omgivelser.


Føler du dig udkørt og fyldt op, eller trænger du bare til at forkæle dig selv, så giv dig selv en selvforkælelsesdag (eller 2) med fokus på DIG; på at være til stede lige nu og her og give slip på alt andet, tillade dig selv at tage imod.

 

1. dags retreat:


Dagen bliver en dejlig kombination af ren væren, stilhed, meditation, reflekteren, natur, healing, redskaber til at leve et mere selvkærligt og balanceret liv samt coaching.

Da vi mennesker er så forskellige, tilrettelægger jeg dagens indhold ud fra en lille snak med dig FØR retreatdagen, hvor vi i samarbejde finder ud af, hvad det er, du har mest brug for, at vi fokuserer på.

Vi starter dagen kl. 10 og slutter kl. 15. Prisen er 1600,-kroner som overføres via mobilepay 61662313 eller via bankoverførsel 0631 0004004497, når vi har fastsat retreatdagen. Du får en kvittering på vores aftale via mail - her får du også mere information om adresse mm.  
 
Du booker tid ved at kontakte mig på tlf 61662313 / email gittebarlev@gmail.com - du er naturligvis også hjertelig velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

 

2 dages retreat:


Har du lyst til at komme på et 2 dages retreat hos mig, så er det bestemt også en mulighed. Måske bor du langt fra Præstø, og vil lave et lille eventyr ud af det, nu hvor du er på disse kanter.

Så får du hele 2 dage med indre ro, smuk natur, redskaber til et liv i balance og coaching.

Begge dage er fra 10-15, og prisen er her 2600,-kroner.

Det er IKKE med overnatning - efter kl. 15 på 1. retreatdag og indtil kl. 10 på dag 2., skal du selv sørge for et sted at opholde dig. Der er mange skønne steder i Præstø-området, og jeg er gerne behjælpelig med at komme med nogle forslag til dig :-)

Har du et ønske om også at få lidt male-undervisning/terapi flettet ind i dit 2-dages retreat, så kan dette også lade sig gøre, så kontakt mig endelig, hvis det er noget, du har lyst til.

Kontakt mig på tlf. 61662313 eller email gittebarlev@gmail.com for at booke tid samt for mere information.

Kærligst Gitte