Male-kurser

Male-kursus for enkeltpersoner

Kunne du tænke dig at komme igang med at male dine egne kunstværker, eller trænger du bare til lidt ny inspiration, så giv dig selv en fridag og tag på male-kursus hos mig i Præstø.

Her vil jeg vise dig nogle af de male-teknikker, jeg selv bruger i min kunst ~ hvordan jeg bygger mine billeder op og hvilke forskellige redskaber, du kan bruge til at skabe spændende strukturer i dine billeder.

Vi arbejder fra kl. 10 - ca. 15 og holder nogle små pauser ind imellem. Tag gerne lidt mad med til dagen. Jeg sørger for kaffe/te/vand samt lidt sundt snack.

Alle materialer (lærreder, papir, maling, mønsterpapir og div stempler og andre redskaber) er inkluderet i prisen, så du skal bare møde op med dit gode male-humør og tøj, der kan tåle en lille maleklat her og der.

Prisen er 1600,-kroner inkl. moms, som indbetales når du har booket en dato for dit kursus. Beløbet indbetales på mobilepay 61662313 eller via bankoverførsel 0631 0004004497.

Herefter vil du pr. mail modtage en kvittering på vores aftale og for din betaling. Herudover lidt mere praktisk information om male-kurset.

Du booker tid til male-kursus ved at kontakte mig på tlf. 61662313 eller email gittebarlev@gmail.com.

Jeg glæder mig meget til en kreativ og farverig dag med dig.

Glade hilsner fra Gitte

Male-kursus for grupper

Er I en gruppe, der godt kunne tænke jer at komme på male-kursus sammen, så kontakt mig endelig.

Jeg har ikke plads til så mange deltagere hos mig selv, men har I et lokale, hvor vi kan være, kommer jeg meget gerne ud og underviser.

Prisen pr. deltager afhænger af, hvor mange I er og hvor langt jeg skal køre, men kontakt mig endelig på tlf. 61662313 og lad os snakke om jeres muligheder, og jeg vil lave et tilbud til jer.

De bedste hilsner fra Gitte