Bodyblissbehandling

En Bodybliss-behandling kan støtte dig til at give slip på det, du ikke har brug for mere ~ gamle tankemønstre, overbevisninger, selvbebrejdelser, stress. Kroppen holder fast i sådanne tanker, og bliver påvirket af det. Det skaber blokeringer, stress og andre helbredsskavanker.

Med Bodybliss får du healing via nogle energi- og zonepunkter i ansigtet, samt via nogle energibaner/powerpunkter på hænder og krop. Herved støttes kroppen i at give slip og rense ud og komme i balance.

Det er en meget blid behandlingsform ~ blid berøring og tryk, der vil få dig i en meget afslappet tilstand.

Der er blandt andet nogle elementer fra Access Consciousness, trykpunktsbehandling mm. i  Bodybliss-behandling.

For Særlig Sensitive er Bodybliss også en særdeles velegnet behandlingsform til at finde indre ro og balance. Bodybliss kan også hjælpe til at opnå bedre søvn.

Du kan vælge mellem følgende behandlinger:

( som foregår hos mig i Præstø, med mindre andet aftales )

1. Alm Bodyblissbehandling á ca 60 minutters varighed. Pris 600,-kr

Her starter vi med en kort snak om, hvad netop du har brug for at få healet og givet slip på. Herefter skal du blot lægge dig til rette på briksen og blive puttet med dejlige tæpper og tage imod min afslappende behandling. Vi slutter af med en kort snak.

 

2. Bodyblissbehandling & Personlighedslæsning á ca. 90 minutters varighed. Pris 800,-kr

Her vil vi lægge vægt på at forstå de krops- og helbredsskavanker, du måtte have her og nu, med henblik på at heale og skabe balance her med behandlingen, men også med dit eget krop-sind-arbejde efter behandlingen. Du vil få nyttige 'redskaber' til at kunne arbejde videre på egen hånd derhjemme 

 

Du kan booke tid til en behandling på telefon 61662313 eller e-mail: gittebarlev@gmail.com

Ønsker du at blive behandlet hjemme hos dig selv, kan dette godt lade sig gøre, dog med et ekstra tillæg og afhængig af, hvor du bor.

 

I en del år har jeg med stor nysgerrighed og begejstring studeret emner indenfor blandt andet området 'Krop & Sind', og hvordan dette hænger sammen. Det, jeg har opnået viden indenfor, har jeg eksperimenteret med i mit eget liv og har erfaret, at det også kan hjælpe andre mennesker til at blive mere opmærksomme på, hvordan vi kan skabe et sundere liv for os selv, ved at begynde at observere vores krops signaler, for det kan være vigtige meddelelser til os om, at der er noget i vores liv, vi skal give noget kærlig opmærksomhed og ændre på.

I mit arbejde som Bodybliss-behandler, gør jeg bla. brug af en form for personlighedslæsning. Ud fra de områder, hvor min klient har skavanker/blokeringer i kroppen, samarbejder vi omkring det at få skabt balance på det område.

Hvert område i kroppen kan give et billede af, hvilket område, der skal arbejdes på.

Kroppen er en stor selvguide til helbredelse, hvis vi er åbne overfor at lære om det og samarbejde med det, den fortæller os.