Glæd et hjerte

 

Det er hyggeligt at få en lille personlig overraskelse med posten, og det kan du gøre med mine små originale akvareller i A6 størrelse. 

Akvarellerne kan købes for 60,- kr inkl. forsendelse, vedlagt en lille personlig hilsen fra dig, og vil så blive sendt direkte til den, du ønsker at glæde :-) 

Et fint alternativ til en buket blomster - akvarellen kan sættes i en fin lille ramme og nydes længe :-)

Bestil en 'Glæd et hjerte'-akvarel på tlf/sms 61662313 eller email gittebarlev@gmail.com - betaling kan ske via MobilePay :-)

De kærligste hilsner fra Gitte

 

Herunder kan du se, hvilke akvareller du kan vælge mellem. Der vil løbende komme nye til. Er akvarellen solgt, laver jeg gerne en ny til dig med samme motiv. Har du selv én idé til en akvarel, laver jeg gerne en personlig akvarel til dig. Idéen skal dog kunne udføres på A6 format, og ikke være alt for detaljeret. Ellers er du velkommen til at kigge under rubrikken 'Akvareller/tegninger' og bestille en større akvarel (prisen er her en anden)

Akvarellerne kan også købes for 50,- kr pr. stk og afhentes hos mig i Præstø. I disse corona-tider sørger jeg naturligvis for, at der er afstand mellem os, når du afhenter :-) 

Solgt
Samme motiv laves gerne på bestilling.

Personlig akvarel/tegning