Foredrag

'At leve fra sit hjerte'

et foredrag i ord & billeder, med inspiration til:

- at elske sig selv

- at fokusere på det dejlige i livet

- at følge det, der gør én glad...... følge sine længsler & drømme

 

Jeg tager ud og holder foredrag om, hvordan jeg har ændret mit liv fra et liv med angst for at være mig, manglende tro- og kærlighed til mig selv, og hvordan livet former sig, når man behandler sig selv sådan ~ til at leve et liv, hvor jeg har lært at elske mig selv og leve ud fra mit hjerte og min egen sandhed.

Foredraget er en slags Pop-Up foredrag, hvor jeg har nogle af mine malerier med, som fortæller historier fra mit liv.

Jeg har brugt kreativitet ~ det at skabe billedkunst ~ som terapi ved siden af mit store indre arbejde, og min kunst er en meget stor del af mig ~ det er én af måderne jeg udtrykker mig på og inspirerer andre på.

Er du/I interesseret i at få mig til at komme og holde et foredrag, så skal du/I være hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 61662313 eller på email gittebarlev@gmail.com for at aftale nærmere.

Prisen afhænger af antal deltagere. Herudover moms, transport, evt ophold.

Ønsker du et foredrag om et bestemt emne, kan dette sagtens lade sig gøre, når bare det er indenfor mit kompetenceområde. Læs evt på min blog www.gittebarlev.blogspot.com , hvad jeg beskæftiger mig med indenfor kreativitet, personlig udvikling, krop & sind, mindfulness, særlig sensitive mm. 

Foredraget kan blive, som du ønsker det.

Jeg skriver også korte tekster & historier om livet, som jeg kan læse op til et arrangement. Nogle af skriverierne vil også komme med i min første bog, som jeg er ved at skrive, og med samme titel som foredraget.

Mit foredrag kunne også være en slags workshop, hvor jeg præsenterer nogle øvelser for deltagerne, som kan hjælpe dem til at leve mere ud fra, hvad der er sandt for dem. Øvelser som jeg selv har brugt, og som jeg i min coaching bruger til mine klienter.

Alt kan lade sig gøre. Kontakt mig endelig :-)

Kærligst Gitte Barlev

Kunstner, Underviser & Coach