Om Gitte

Jeg hedder Gitte Barlev ~ er 42 år og bor i Præstø. Jeg er Kunstner, illustrator, Kreativ Underviser, Mindfulnessinstruktør, Bodybliss-behandler og Coach indenfor selvkærlighed, at leve ud fra sit hjerte og egen sandhed, finde sin sjæls formål, og lade sine unikke gaver folde sig ud. Herudover er jeg spirituel underviser & vejleder. Jeg er i gang med at skrive min første bog om min egen vej til at leve i sandhed med mit hjerte. Jeg tager også ud og holder foredrag om min personlige rejse og transformation, og de forskellige områder, jeg beskæftiger mig med og selv har eksperimenteret med i mit eget liv.

Jeg er mor til 3 drenge på 12, 15 og 17  år.

I 2009 kom jeg ud i en stor krise i mit liv, en skilsmisse, og her besluttede jeg, at det nu skulle være tid til at ændre mit liv, således at jeg levede det på den måde, som JEG ønskede, udfra min sandhed og mit eget hjerte. Tidligere havde jeg altid tilpasset mig og behandlet mig selv ukærligt, havde lavt selvværd og lyttede ikke til min indre stemme. Jeg begyndte at bruge min kreativitet som selv-healing ~ malede mere og mere og fandt ud af, at jeg i mit kreative univers fandt ind til en meget stor lykkefølelse, som jeg ikke var klar over fandtes i mig. Jeg læste en masse bøger om personlig udvikling, og hvordan man kunne lære at elske sig selv; hvordan man kunne ændre sit liv til at være positivt og fuld af glæde og kærlighed.

Jeg tog personlig udviklingskurser og uddannelse ved siden af.

Jeg er oprindeligt uddannet som allround kontorassistent, og har efterfølgende været fuldtids hjemmegående med mine børn.

Siden 2009 har jeg arbejdet som kunstner og kreativ underviser ~ herudover Coaching af enkeltpersoner, Mindfulness & Bodyblissbehandling, Spirituel vejledning- og undervisning.

Du kan se mine kunstværker her på siden ved at klikke ind på én af rubrikkerne malerier eller tegninger. Jeg kan godt lide at inspirere andre mennesker med positivitet - farver, ord, citater, budskaber, glæde & kærlighed, og det vil du meget ofte se i mine malerier & tegninger. For vi kan vælge at lade det positive og glade være drivkraften i vores liv. Vi kan skabe det liv, vi ønsker. Vi har altid et valg.

Måske kan det også gavne dig at arbejde med de områder.

Som Coach tilbyder jeg samtaleterapi / sessioner for enkeltpersoner ~ se mere under rubrikken Coaching.

Som Bodybliss-behandler tilbyder jeg behandling af forskellig varighed ~se mere under rubrikken Bodybliss-behandling.

Ønsker du at deltage i én af mine workshops, så klik ind på siden og se, hvad jeg tilbyder lige nu.

Du skal være hjertelig velkommen til at følge med på min blog www.gittebarlev.blogspot.com hvor jeg ind imellem skriver lidt mere om de forskellige emner eller på nogle af mine andre sider på de sociale medier, hvor jeg også inspirerer til at se det positive og dejlige i livet. Find links på min velkomstside :-)

Kærligst Gitte

Dette virksomhedsmaleri har jeg lavet til mig selv, og som så fint beskriver de forskellige ting, jeg tilbyder i min virksomhed Kunst, Glæde & Inspiration :-)