Om Gitte

Jeg hedder Gitte Barlev ~ er 43 år og bor i Præstø sammen med mine 3 drenge.

Indenfor den kreative verden, arbejder jeg som billedkunstner - jeg maler billeder med akrylmaling og bruger ofte også andre materialer som akvarel, mønster og tekstpapir og tusch. Jeg bruger også spartelmasse og andre materialer, der giver flotte strukturer.

Herudover tegner jeg meget - jeg tegner sort/hvid tusch tegninger, og tegner små glade tegninger, hvor jeg tilfører akvarel.

Jeg holder ind imellem male-workshops - det kan du se mere om længere nede på min side.

Herudover skriver jeg kalligrafi, og har gjort det siden jeg var barn. Jeg underviser også i kalligrafi ind imellem.

Ved siden af kunsten, arbejder jeg som Coach indenfor blandt andet selvkærlighed og at leve ud fra sit hjerte, finde sin sjæls formål og få sine drømme til at manifistere sig. 

Jeg er også uddannet bodyblissbehandler, som er en form for healing og støtter kroppen til at komme i harmoni og balance. Yderligere er jeg uddannet mindfulnessinstruktør, og min erfaring indenfor mindfulness bruger jeg både i mit arbejde som coach, bodyblissbehandler og kreativ underviser.  

 

Dette virksomhedsmaleri har jeg lavet til mig selv, og som så fint beskriver de forskellige ting, jeg tilbyder i min virksomhed Kunst, Glæde & Inspiration :-)