Om Gitte

Jeg hedder Gitte Barlev ~ er 44 år og bor i Præstø sammen med mine 3 drenge. Her bor vi i dejlige naturlige omgivelser, som jeg hver dag benytter mig meget af. Naturen betyder meget for mig ~ det er her, jeg finder indre ro og balance, og hvor jeg bevarer kontakten med mit hjerte og min egen sandhed.

Jeg arbejder som billedkunstner - jeg skaber meget forskelligartede billeder - billeder der taler til sjælen med motiver, ord og budskaber om at elske sig selv, at være den man er, at favne livet, have tillid til livet og gøre hver dag til noget særligt - inspirationen til billederne kommer til mig fra min egen personlige rejse og fra mit arbejde med klienter indenfor personlig udvikling :-)

Jeg elsker også at fordybe mig i det mere barnlige univers, og kreerer tegninger og malerier med en mere barnlig og naiv streg og med smil og budskaber om glæde og kærlighed - disse billeder er både egnet for børn og voksne :-)

Jeg holder også af at male abstrakte malerier, hvor der ikke er noget bestemt udtryk eller budskab, man skal forholde sig til, men hvor jeg bare lader mig flyde med farver og former i billedet :-)

Jeg arbejder også som Coach/Livsvejleder og BodyBliss-behandler.

Meget kort fortalt om min arbejdsmæssige 'fortid', så er jeg uddannet kontorassistent og arbejdede indenfor det område i nogle år, hvorefter jeg blev fuldtids hjemmegående mor til mine børn. I den tid begyndte jeg at arbejde mere og mere med kunsten, samt studere meget indenfor personlig udvikling. Det blev også til nogle uddannelser, og jeg nyder i dag at bruge min store passion for både det kreative samt personlig udvikling i mit arbejde :-)

Kærligst Gitte