Om Gitte

Jeg hedder Gitte Barlev ~ er 44 år og bor i Præstø sammen med mine 3 drenge. Her bor vi i dejlige naturlige omgivelser, som jeg hver dag benytter mig meget af. Naturen betyder meget for mig ~ det er her, jeg finder indre ro og balance og får masser af dejlig inspiration.

Jeg arbejder til dagligt som coach indenfor personlig udvikling ~ selvkærlighed; at leve fra sit hjerte og sin egen sandhed; hverdag i balance; at føre sine drømme ud i livet mm. Herudover er jeg bodybliss-behandler, som er en meget beroligende og healende behandlingsform.

Jeg arbejder også som billedkunstner - jeg skaber meget forskelligartede billeder - billeder med en lidt barnlig streg krydret med smil & humor; samt billeder der taler til sjælen med motiver, ord og budskaber om at elske sig selv, at være den man er, at favne livet, have tillid til livet og gøre hver dag til noget særligt - inspirationen til billederne kommer til mig fra min egen personlige rejse og fra mit arbejde med klienter indenfor personlig udvikling :-)

Jeg holder også meget af at male abstrakte malerier, hvor man ikke skal tænke så meget over motiv og lignende.

Ønsker du selv at komme igang med at male din egen kunst, så tilbyder jeg male-kurser for både enkeltpersoner samt grupper. Se mere under emnet.