Coaching/Samtaleterapi

Står du et sted i dit liv, hvor du kan mærke, at der skal ske noget nyt? Og du har lysten og energien til at arbejde med dig selv ~ arbejde med at skabe et liv, der er godt for dig; realisere dine mål og drømme, lære at støtte dig selv og stå ved dig selv. Men du trænger til lidt støtte på din vej ~ et kærligt 'spark' videre i din handlingsproces :-)

 

Jeg tilbyder Coaching/Samtaleterapi for enkeltpersoner, med henblik på at hjælpe mine klienter indenfor områderne selvkærlighed, at leve fra sit hjerte og egen sandhed, og bringe sit indre lys frem. At følge og virkeliggøre deres mål og drømme mm.

Sessioner af én times varighed - pris 800,-kroner

Samtaler foregår hos mig i Præstø, eller via SKYPE.

Det kan også være i form af Walk & Talk et dejligt sted i naturen. Det kan være enormt effektivt at gå, mens man taler. Det sætter en god form for flow igang i krop og sind, samtidig med at naturen har en healende effekt. 

Vi aftaler nærmere om tid og sted.  

Har du ønske om, at jeg kommer hjem til dig, kan dette også lade sig gøre, afhængig af, hvor i landet, du bor. Der vil her blive lagt tillæg til kørsel oveni den normale pris.

Du kan booke en tid hos mig på tlf. 61662313 eller på gittebarlev@gmail.com ~ jeg har ofte min telefon på lydløs, når jeg arbejder tæt med andre mennesker, så det kan være en god idé at indtale en besked på min telefonsvarer eller sende en sms, og så ringer jeg dig op lige så snart, det er muligt for mig.

Jeg har i en del år beskæftiget mig rigtig meget med personlig udvikling gennem min egen rejse og erfaringer i livet. Fra at være et menneske, der tilpassede mig alle andre og meget sjældent lyttede til mig selv og mit hjerte, har jeg ved hjælp af selvstudie, kurser, uddannelse og vilje, og ved at blive ved med at eksperimentere og være åben for at lære nyt om mig selv og andre mennesker, opnået at skabe et liv, hvor jeg lever ud fra min egen sandhed ~ mit eget hjerte.

Jeg bruger min egen livserfaring og læring, når jeg coacher mine klienter. Jeg har erfaring indenfor mange områder, men vi tager mest udgangspunkt i DIG og NU'et ~ hvordan ser dit liv ud lige nu og her, og hvad kan du gøre for at opnå større glæde indenfor forskellige områder i dit liv.

Jeg er uddannet indenfor Mindfulness, Mentoring/Coaching, Spirituel vejledning og er herudover Bodyblissbehandler.