Mentor/samtaleterapi

Som mentor tilbyder jeg samtaleterapi / sessioner for enkeltpersoner:

Sessioner af én times varighed - pris 600,-kroner

Book 2 sammenhængende sessioner (altså 2 timers samtale) - pris 1000,-kroner

(dette kan være at foretrække, hvis du har meget på hjertet, og såfremt du ønsker at få lidt flere "værktøjer" med dig, end hvad én time kan give)

Samtaler foregår hos mig i Præstø, eller via SKYPE.

Det kan også være i form af Walk & Talk et dejligt sted i naturen. Det kan være enormt effektivt at gå, mens man taler. Det sætter en god form for flow igang i krop og sind, samtidig med at naturen har en healende effekt. Vi aftaler nærmere om tid og sted.  

Du kan booke en tid hos mig på tlf. 61662313 eller på gittebarlev@gmail.com ~ jeg har ofte min telefon på lydløs, når jeg arbejder tæt med andre mennesker, så det kan være en god idé at indtale en besked på min telefonsvarer eller sende en sms, og så ringer jeg dig op lige så snart, det er muligt for mig.

 

Jeg har i en del år beskæftiget mig rigtig meget med personlig udvikling gennem min egen rejse og erfaringer i livet. Fra at være et menneske, der tilpassede mig alle andre og meget sjældent lyttede til mig selv og mit hjerte, har jeg ved hjælp af selvstudie, kurser, uddannelse og vilje, og ved at blive ved med at eksperimentere og være åben for at lære nyt om mig selv og andre mennesker, opnået at skabe et liv, hvor jeg lever ud fra min egen sandhed ~ mit eget hjerte.

Jeg har opnået at finde indre ro og balance; at finde min mission i dette liv; at finde én indre lykke ved at være mig, uanset hvad livet byder på af udfordringer, for uanset hvor glade og lykkelige vi er indeni, vil livet altid byde på overraskelser og udfordringer; både dem som får hjertet til at hoppe af glæde, men også dem som er smertefulde og sårbare.

I 2012 tog jeg en mindfulness-instruktør uddannelse, som har været med til at ændre mit sind og mit liv meget markant ~ ved siden af mit kreative, indre og åndelige arbejde.

Mindfulness er en livsstil, hvor man lever sit liv i nu'et ~ er fuldt ud til stede lige nu og her, og ikke haster afsted, men i stedet sætter tempoet lidt ned og ser livet på en helt anden måde. Man kan sige, det er et redskab til at komme i dybere kontakt med sig selv, så vi bedre kan mærke os selv og dermed også vores medmennesker. En måde at leve på og være overfor andre på.

Jeg har fået integreret mindfulness i mit liv, så det nu er en livsstil for mig. Lidt som om hver dag er én lang meditation. Jeg reagerer med ro og et venligt sind på situationer, der før gjorde mig stresset, panisk og opfarende. Specielt mine børn har virkelig lagt mærke til den store forandring, der er sket med mig. Tidligere kunne jeg reagere meget vredt og voldsomt, når jeg var frustreret og presset. Herudover er jeg et meget mere kærligt, venligt og nærværende menneske nu, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Indenfor Mindfulness er der nogle grundprincipper, som er gode at øve sig på, når man vil opnå indre ro og balance og større selvindsigt. Meditation er én af de ting, som er rigtig vigtige at få integreret i sit liv, og det kan man udføre på forskellige måder ~ herudover principperne Beginners Mind, Ikke-bedømmelse, Ikke-ambition, Tålmodighed, Accept, Aversion/Tiltrækning, Letting Go.

Ønsker du at opnå indre ro og balance i dit eget liv, kan jeg vejlede dig og støtte dig til at lære det og lade det få lov til at fylde mere og mere i dit liv.

Jeg har også arbejdet rigtig meget med Tankens Kraft ~ at du kan ændre dit tankemønster og dermed skabe et mere positivt og kærligt liv for dig selv, og dermed også for dine medmennesker. Når vi selv udvikler os til det mere positive, vil vi også mærke, at feks vores børn ændrer sig mere positivt. Og da vi er nogle utrolig vigtige læremestre for vores børn, er det for mig en pligt selv at udvikle mig i mere positiv retning, så mine børn kan få et stabilt og positivt fundament for deres videre liv.

Jeg har en del 'værktøjer' indenfor 'Tankens Kraft' og 'Selvkærlighed', som det er mit store ønske at bringe videre til andre, så også de kan opnå at skabe et liv i glæde, fremfor et liv med blokeringer, bekymringer, frygt, dårligt helbred, for når vi ikke er i balance med vores hjerte, vores inderste ønsker og kærligheden til os selv, skaber det blokeringer i kroppen og med helbreddet.

Spiritualitet/holistisk tankegang er også kommet til at fylde meget i mit liv ~ for mig er Spiritualitet at lære sit sande jeg bedre at kende ~ lytte mere til sig selv og sit hjerte. For nogle kan ordet Spirituel godt virke lidt skræmmende og hokuspokus-agtigt men ordet "Spirituel" betyder åndelighed, og indenfor de forskellige spirituelle områder/emner, er formålet at bringe det enkelte menneske i ro og få maksimal glæde af dette liv, ved at være mere i kontakt med sig selv ~ og det er da ikke så slemt vel? Tværtimod. Så de væsentligste ord, der for mig beskriver spiritualitet er: Højere bevidsthed ~lære sig selv bedre at kende, Selvindsigt ~ lytte til sig selv, Intuition ~ følge din indre stemme, kærlighed ~ lade kærligheden være det dominerende i alt i livet ~ i det du foretager dig, i din omgang med andre mennesker, i dine tanker om dig selv og andre; Livsglæde. Jeg har taget Spirit & Mind mentor uddannelse hos Sussanne Wexø.

Jeg arbejder og lever meget ud for T-ordene: Taknemmelighed, Tålmodighed & Tillid. Det er muligt at leve et liv, hvor du føler dig fuld af taknemmelighed over dit liv og hvor du altid føler dig støttet af en højere magt, således at du ikke skal gå med daglige bekymringer og skepsis over livet, som mange af os på fejlagtig måde er opdraget til. Du kan lære at leve fuldt ud i nu'et ~ altså lige nu og her uden spekulationer over fortiden og fremtiden ~ og få MEST MULIGT ud af dit værdifulde liv i dette NU.

Du kan lære at finde lyset i dig selv, og give dig selv lov til at stråle. Finde din mission/dine unikke gaver og talenter, og lade det få lov til at folde sig ud og fylde på en smuk måde i dit liv.  

 

Kærligst Gitte

Du skal være hjertelig velkommen til at læse med på min blog www.gittebarlev.blogspot.com hvor jeg deler lidt skriverier om et liv i glæde, om kreativitet og hvad min intuition ellers vejleder mig til at dele :-)