Kreative kurser

Kreative kurser for enkeltpersoner & grupper.

Jeg tilbyder forskellige kreative kurser for enkeltpersoner (og grupper) hos mig i Præstø.

Læs mere om de forskellige kurser i rubrikkerne her under Kreative Kurser.

Så hvis du ønsker at få inspiration til at skabe din egen kunst eller komme mere i kontakt med dit indre lege-barn, så se, om noget af det jeg tilbyder, skulle være noget for dig :-)

Udover at få inspiration til at skabe din egen kunst, er det at male og være kreativ også en fantastisk måde at slippe dig selv fri på ~ mange mennesker er styret af kontrol og manglende mod til at kaste sig ud i nye ting ~ bange for at vise dele af sig selv. Men det føles enormt dejligt at lade sit indre barn komme ud og lege, som man gør, når man feks maler. Det er ikke sikkert, du ønsker at blive en kunstner, der sælger billeder, men du kan bruge det i din egen udviklingsproces ~ til at sætte dig selv fri, lytte til dit indre barn, LEGE og slippe kontrollen. Så det at tage på malekursus er lige så meget en læringsproces til bare at komme ud af komfortzonen og gøre noget nyt og anderledes.

Grupper: Er I flere, der gerne vil på kursus sammen, kan det også sagtens lade sig gøre. Også hvis I ønsker færre timer og bare et par timers fælles hygge. Kontakt mig, og vi finder ud af et specielt arrangement/tilbud til jer.

Jeg har ikke plads til så mange deltagere her hos mig selv, men har I et lokale, hvor vi kan være, kommer jeg meget gerne ud og underviser.

Prisen pr. deltager afhænger af, hvor mange I er og hvor langt, jeg skal køre, men kontakt mig endelig på tlf. 61662313 og lad os snakke om jeres muligheder, og jeg vil lave et tilbud til jer.

Farverige & glade hilsner fra Gitte