Bodybliss-behandling

Som Bodybliss-behandler kan jeg hjælpe dig med at give slip på tankemylder, stress, bekymring, så krop & sind kommer mere i balance.

Med Bodybliss får du healing via nogle energi- og zonepunkter i ansigtet, samt via nogle energibaner/powerpunkter på hænder og krop. Herved støttes kroppen i at give slip og rense ud.

Det er en meget blid behandlingsform ~ blid berøring og tryk, der vil få dig i en meget afslappet tilstand. Bodybliss kan også hjælpe til at opnå bedre søvn.

En Bodybliss-behandling hjælper dig med at give slip på det, du ikke har brug for mere ~ gamle tankemønstre, overbevisninger og selvbebrejdelser. Kroppen holder fast i sådanne tanker, og bliver påvirket af det. Det skaber blokeringer, stress og andre skavanker.

Du kan vælge en almindelig Bodybliss-behandling, der varer i ca. 60 minutter eller en Udvidet Bodybliss-behandling, der varer i ca. 90 minutter.

Ved hver behandling starter vi ud med en kort snak om, hvad du ønsker støtte i at give slip på, som jeg så vil fokusere på under behandlingen.

Ønsker du en Udvidet Bodybliss-behandling, vil du også få ansigtsløft, der på naturligvis strammer din ansigtshud op, og kan være med til at forynge dit ansigt. Dette kan være at foretrække ved feks. rynker. Herudover vil behandlingen bestå af lidt mere fokus på ansigtsmassage/afspænding.

For Særlig Sensitive er Bodybliss også en særdeles velegnet behandlingsform til at finde indre ro og balance.

Behandlingen foregår hjemme hos mig i Præstø. Du bliver puttet med puder og tæpper på min massagebriks, og her kan du tillade dig selv at give helt slip, slappe af og modtage min behandling og healing. Falder du i søvn, kan du være ganske rolig ~ du modtager behandlingen fuldt ud alligevel.

Ønsker du at blive behandlet hjemme hos dig selv, kan dette godt lade sig gøre, dog med et ekstra tillæg og afhængig af, hvor du bor.

Bodybliss-behandling á ca. 60 minutters varighed                   pris 600,-kroner

Udvidet Bodybliss-behandling á ca. 90 minutters varigehd      pris 800,-kroner

Priserne er inkl. moms

Ved kørsel til

behandling i eget hjem lægges der et tillæg oveni for kørsel og tid.

 

Du kan booke tid til en behandling her :

Gitte Barlev, telefon 61662313  (læg rigtig gerne besked eller send sms, da jeg har tlf på lydløs, når jeg har klienter)

e-mail: gittebarlev@gmail.com

 

Bodybliss-behandler Uddannelsen er skabt af Stinemaria Mollie. Der er blandt andet nogle elementer fra Access Consciousness, trykpunktsbehandling mm. Se mere om Stinemaria her: www.stinemariamollie.dk 

 

Kender du én, der vil blive glad for et gavekort til en Bodybliss-behandling, så kan du bestille et hos mig på tlf. 61662313 eller email gittebarlev@gmail.com